Βρήκαμε ένα κατάλυμα στο βουνό που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης

Βρήκαμε ένα κατάλυμα στο βουνό που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης

Εσείς γνωρίζατε για το Madari Hills Health Retreat;

Το Madar Hills βρίσκεται στο χωριό Σαράντη, ένα γραφικό χωριό με πετρόχτιστα σπίτια που βρίσκονται μέσα στα πεύκα του Δάσους των Αδελφών, στην Επαρχία Λευκωσίας.

To Madari Hills Health Retreat είναι χτισμένο ανάμεσα στα βουνά και το πράσινο προσφέροντας τον ορισμό της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το σπίτι παρέχει μια θέα που “κόβει” την ανάσα. Πρόκειται για τη δεύτερη υψηλότερη βουνοκορφή, τη Μαδάρη.

view

 Σ' αυτό το πέτρινο κατάλυμα, συνδυάζονται αρμονικά η παράδοση με τη νεωτερικότητα, αφού το ξύλο και η πέτρα ενυπάρχουν μέσα σε πρωτοκλασάτες ανέσεις. Θα νιώσετε αμέσως τη ζεστή φιλοξενία που μόνο το βουνό μπορεί να προσφέρει μέσα σ’ ένα πολυτελές περιβάλλον. 

μαδαρη χιλς

Το Madari Hills Health Retreat διαθέτει Junior Σουίτα, που είναι οικονομική για δύο άτομα, προσφέροντας την  μαγική εμπειρία της Sauna, Sunset Σουίτα,που είναι οικονομική και κατάλληλη για μια ομάδα 5 ατόμων, διαθέτοντας τζακούζι και αιώρα, και την Sunrise Σουίτα με προσωπικό τζακούζι για ομάδες 6 ατόμων. Ωστόσο, υπάρχουν επιλογές και για μεγάλες ομάδες, των 11 ή 13 ατόμων. Το Madar Hills και το Madar Hills Plus διαθέτει τζακούζι, σάουνα, κινηματογράφο και αιώρα! 

vacancies

Πληροφορίες

Σαράντι, Λευκωσία

+357 95 15 53 57

[email protected]

Website 

Πηγή φωτογραφιών

Loader