25 μαγευτικά χριστουγεννιάτικα χωριά σε όλη την Κύπρο

25 μαγευτικά χριστουγεννιάτικα χωριά σε όλη την Κύπρο

Ανακάλυψε όσα ξεκινούν από αύριο και ετοιμάσου να ζήσεις παραμυθένιες στιγμές σε πόλεις και χωριά

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο χωριό και όχι μόνο, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και αρκετές από αυτές θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου. Θα απολαύσουμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τραγούδια, φαγητό και φυσικά πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα έρχονται και μπες στο πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στη Λευκωσία

24Νοεμβρίου 2023 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2024

Μας χωρίζουν μόλις λίγες ημέρες από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα που όλα γύρω μας μοιάζουν παραμυθένια με τα λαμπιόνια και τα στολίδια στην πόλη να μας φτιάχνουν τη διάθεση. Η Λευκωσία τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε πολύ ξεχωριστές ημέρες κατά τη διάρκεια των γιορτών με την Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων στην τάφρο Νταβίλλα να αποτελεί το επίκεντρο των εορτασμών στην πρωτεύουσα. Η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων, λοιπόν είναι έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στον δημοτικό χώρο στάθμευσης Νταβίλα στην καρδιά της πόλης με θέα τα μεσαιωνικά τείχη της Λευκωσίας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2024. Συγκεκριμένα, η Παραμυθούπολη αναμένεται να ανοίξει επίσημα την Παρασκευή στις 16:00 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23:00. Περισσότερες πληροφορίες για το ωράριο αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από τον Δήμο Λευκωσίας. Φέτος, η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παγοδρόμιο αλλά και τα διάσημα παιχνίδια από το Πάρκο Παλιάτσο «μεγάλη ρόδα», τρενάκι σκουληκάκι, music express, crazy frog αλλά και διάφορες λιχουδιές. 

 

 Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λεύκαρα

25 Νοεμβρίου 2023 - 14 Ιανουαρίου 2024

Ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο Χωριό ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος την περίοδο των γιορτών τις πόρτες του για να μας προσφέρει ξεχωριστές, γιορτινές στιγμές γεμάτες ξεχωριστές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με άρωμα παράδοσης. Το πανέμορφο χωριό των Λευκώρων, με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του, την ξεχωριστή αρχιτετκονική του, την μεγάλη του παράδοση, τα μοναδικά του κεντήματα, την εκλεπτυσμένη αργυροχοϊα του και την παραδοσιακή ομορφιά μας προσκαλεί και φέτος στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα λάβει χώρα στην κοινότητα από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.  Τα Λεύκαρα ετοιμάζουν ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό με έντονα παραδοσιακά στοιχεία, με περίπτερα πώλησης και διάθεσης παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας, μουσική, χορό, τραγούδι, δραστηριότητες για τα παιδιά και πολλές πολλές εκπλήξεις για 50 ολόκληρες ημέρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.  Ο Δήμος Λευκάρων υπόσχεται και φέτος πως θα μας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για μοναδικές, γιορτινές στιγμές για όλη την οικογένεια.  Να σημειώσουμε πως τα Λεύκαρα θα έχουν και φέτος ένα πολύ ξεχωριστό και παιχνιδιάρικο hashtag για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που μας άρεσε πολύ και είναι και το σλόγκαν τους #SantaLefkara! 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Φικάρδου

25 Νοεμβρίου 2023 - 14 Ιανουαρίου 2024

Το Φικάρδου, ένα από τα μοναδικά χωριά της Κύπρου που διατηρεί την αρχιτεκτονική και τον χαρακτήρα των κοινοτήτων του νησιού του περασμένου αιώνα θα μεταμορφωθεί και φέτος σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν. Οι προετοιμασίες αυτή την περίοδο είναι εντατικές και πυρετώδεις στο πανέμορφο χωριουδάκι της επαρχίας Λευκωσίας, το Φικάρδου Το γραφικό  χωριό από τις 25 Νοεμβρίου θα καλωσορίσει το κοινό για να του προσφέρει μοναδικές γιορτινές στιγμές με ποικίλες εκδηλώσεις και δρατηριότητες που θα κρατήσουν μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου.  Ετοιμάσου για τις πιο παραμυθένιες στιγμές που θα ζήσεις για άλλη μια χρονιά στο Φικάρδου. Από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

 Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγρός

25 Νοεμβρίου 2023- 14 Ιανουαρίου 2024

Ο Αγρός είναι ένα από τα χριστουγεννιάτικα χωριά που ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού για φέτος. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο χωριό θα ξεκινήσουν στις 25 Νοεμβρίου και θα  διαρκέσουν μέχρι τις 14 Ιανουαρίου και είμαστε όλοι καλεσμένοι για να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές. Ο Αγρός, μαζί με τα υπόλοιπα 6 χωριά και περιοχές της Κύπρου ετοιμάζονται να βάλουν τα γιορτινά τους και να μεταμορφωθούν σε Χριστουγεννιάτικα Χωριά συμμετέχοντας στο ειδικό σχέδιο του Υφυπουργείου Τουρισμού.  Το κεφαλοχώρι της Πιτσιλιάς, ο όμορφος Αγρός ετοιμάζεται πυρετωδώς για να μας βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων. Εκεί, θα λειτουργήσουν και φέτος τα ξύλινα σπιτάκια με τις διάφορε λιχουδιές, τα παραδοσιακά προϊόντα και τις δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. 

Βρες το πρόγραμμα ΕΔΩ

 Χριστουγεννιάτικο Χωριό Καλοπαναγιώτης

25 Νοεμβρίου 2023-14 Ιανουαρίου 2024

.

Από τις 25 Νοεμβρίου 2023 μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2024, φανταστικά εργαστήρια και ξεχωριστές εκδηλώσεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, αλλά και τους πιο μεγάλους, για να ζήσουν αξέχαστες στιγμές! Το κέντρο του χωριού θα είναι στολισμένο με χιλιάδες λαμπάκια και στολίδια. Περίπτερα με νόστημα φαγητά, γλυκά, χειροποίητες δημιουργίες και τοπικές λιχουδιές πλαισιώνουν την πλατεία, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γευτούν τις γεύσεις των Χριστουγέννων. Είναι αδύνατο να μην αισθανθείτε την αγάπη, την ελπίδα και τη χαρά που πλημμυρίζει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Καλοπαναγιώτη. Κάθε γωνιά, κάθε σπίτι, κάθε χαμόγελο είναι ένας ύμνος στην εορταστική ατμόσφαιρα που μας θυμίζει τις πραγματικές αξίες των Χριστουγέννων: την αγάπη, την κοινότητα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://kalopanayiotis.com.cy

Χριστουγεννιάτικο χωριό Κυπερούντας

25 Νοεμβρίου 2023 - 14 Ιανουαρίου 2024

/

Φέτος, η Κυπερούντα θα μεταμορφωθεί ξανά σε χριστουγεννιάτικο χωριό και μας προσκαλεί για να βιώσουμε το πνεύμα των ημερών και να περάσουμε όμορφες στιγμές, μικροί και μεγάλοι. Οι κάτοικοι και οι νεολαία του χωριού ετοιμάζονται με χαρά για όλες τις λεπτμέρειες των φετινών εκδηλώσεων που έχουν ετοιμάσει. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα βρίσκεται και φέτος στην γραφική πλατεία της Κυπερούντας και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για παιδιά, χειροτεχνίες, street food, διάφορα είδη από γλυκά, φαγητό, ποτά, ζεστά και κρύα αλλά και διάφορα τοπικά προϊόντα προς πώληση. Η κοινότητα μας έχει ετοιμάσει ενημερωτικές καρτέλες ώστε να γνωρίζουμε πού θα πάμε για φαγητό, πού διανυκτερεύσουμε αν το επιθυμούμε και τι θα δούμε στο χωριό. 

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Χριστουγεννιάτικο χωριό Δήμου Δερύνειας

25 Νοεμβρίου 2023 - 14 Ιανουαρίου 2024

Ο Δήμος Δερύνειας έχει επιλεγεί και φέτος από το Υφυπουργείο Τουρισμού για τη λειτουργία «Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2023-2024» για την περίοδο 25 Νοεμβρίου 2023 μέχρι 14 Ιανουαρίου 2024. Η Δερύνεια θα πραγματοποιεί πολλές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες στην πλατεία Παναγίας και στους χώρους των Μουσείων μέχρι την πλατεία Αγίου Μοδέστου.  Φέτος, εκεί θα συναντήσουμε ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο χωρίο όπου θα υπάρχει και το γιορτινό Σπίτι της Φράουλας μιας και η Δερύνεια φημίζεται για αυτό το υπέροχο φρούτο. Ο Δήμος ετοιμάζεται πυρετωδώς οργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις με μουσική, χορό, τραγούδι ενώ εκεί θα βρεις διάφορα περίπτερα αγοράς φαγητού, εδεσμάτων και ποτών. Παράλληλα, θα υπάρχουν σημεία με αγορές στολιδιών και διαφόρων άλλων χειροτεχνιών και όχι μόνο.  

Χριστουγεννιάτικο χωριό Αρκούντας

25-26 Νοεμβρίου 

/

Στις 25&26 Νοεμβρίου πάμε στο χριστουγεννιάτικο χωριό Αρκούντας όπου στο χώρο θα υπάρχει φουσκωτό,τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια,τρενάκι,τυχερός τροχός, γλυκά, φαγητό,σνακ, κλήρωση για δώρα, περίπτερα και άλλες εκπλήξεις.

14:00 - Προσέλευση

17:00 - Φωταγώγηση δέντρου

Κυριακή 10:00-18:00

10:00 - Προσέλευση

11:00 - Τρενάκι Αη Βασίλη (μέχρι τις 16:00)

13:30 - Δώρα από τον Αγ.Βασίλη

13:00-15:00 Moυσική με τον dj Panayiotigee

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λαϊκή Γειτονιά, Λευκωσία

26 Νοεμβρίου 2023 - Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

9

Ο Δήμος Λευκωσίας, διοργανώνει φέτος με μεγάλη χαρά κάτι μοναδικό για τη Λευκωσία, ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στη Λαϊκή Γειτονιά. Με σλόγκαν «Εκεί που η μαγεία συναντά την παράδοση» το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Λαϊκής Γειτονιάς στη Λευκωσία προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία φέτος τις γιορτές. Κάθε Παρασκευή βράδυ στο μπαράκι του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα λαμβάνουν χώρα διάφορα διασκεδαστικά events όπως open mic-stand-up comedy, retro μουσικές βραδιές με djs, νύχτες με σαξόφωνο και πολλές άλλες βραδιές για ενήλικες, αφού το μικρό αυτό γιορτινό χωριό, δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά και οικογένειες. Η μικρή πλακόστρωτη πλατεία της Λαϊκής Γειτονιάς, με τα πανέμορφα, αναπαλαιωμένα σπίτια θα ανοίξουν τις πόρτες τους και θα λειτουργήσουν για την περίοδο των γιορτών ως παραδοσιακά μαγαζάκια πώλησης προϊόντων του τόπου μας, ως χώροι βιωματικών εργαστηρίων, χειροτεχνιών και γαστρονομικών επιδείξεων. 

Κυριακή 26 Νοεμβρίου-Κυριακή 14 Ιανουαρίου, Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λαϊκής Γειτονιάς Λευκωσίας. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τα περίπτερα, τα εργαστήρια, οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας.

Χριστουγεννιάτικο χωριό Πάνω Κυβίδων

1-3 Δεκεμβρίου 

/

Οι Πάνω Κυβίδες διοργανώνουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο χωριό με πολλές εκπλήξει για μικρούς και μεγάλους. Λαχταριστα γλυκά, περίπτερα με όλα τα καλά μας περιμένουν για ένα μοναδικό τριήμερο.

1η Δεκεμβρίου από τις 5:00 μέχρι τις 12:00 το βράδυ

2 Δεκεμβρίου από τις 3:00 μέχρι τις 12:00 το βράδυ

3 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ

Στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με φαγητά, ποτά, γλυκά και χειροτεχνίες

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στη Μαρίνα Λάρνακας

2 Δεκεμβρίου

.

Υποδεχθείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην εκδήλωση της Φιλοπτώχου Αμμοχώστου! Mια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη από χριστουγεννιάτικα καλούδια. 2 Δεκεμβρίου στη Μαρίνα Λάρνακας στις 16:30-21:00

Χριστουγεννιάτικο χωρίο στην Ερήμη

2 Δεκεμβρίου

/

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ερήμης και οι Σύνδεσμοι Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου διοργανώνουν ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο διήμερο στην πλατεία Τιμίου Προδρόμου Ερήμης. Σάββατο 02 Δεκεμβρίου θα γίνει η φωταγώγιση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην συνέχεια θα διεξαχθεί τόμπολα και για το κλείσιμο της βραδιάς θα έχουμε μαζί μας παρέα, τον εξαιρετικό τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα. Τιμή Εισόδου €10

Κυριακή 03 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν μικροπωλητές (παζαράκι), ταχυδαχτυλουργός, διάφορα διαδραστικά work-shops και παιχνίδια για παιδιά, φουσκωτά, τρενάκι, κρέπες, hotdogs, γλυκοπωλειον, καφετέρια και διάφορα άλλα. θα υποδεχτούμε φυσικά τον Άγιο Βασίλη και θα απολαύσουμε χορούς και τραγούδια. Είσοδος δωρεάν στον χώρο. Εξαίρεση: Για τα παιχνίδια, work shops , λιχουδιες, ποτό κλπ θα υπάρχει ticket.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Απαισιά 

10 Δεκεμβρίου

/

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Απαισιάς και ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Απαισιάς ανακοίνωσαν ένα μαγικό χριστoυγεννιάτικο χωριό την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου! Θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια για παιδιά αλλά και για ενήλικες και φυσικά ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα σε όλους του μικρούς μας φίλους.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο χωριό Απαισιά

Xριστουγεννιάτικο χωριό Φοινικαριών

9 και 10 Δεκεμβρίου

.

Άλλο ένα μοναδικο χριστουγεννιάτικο χωριό έρχεται και μας περιμένει να το ανακαλύψουμε. Ετοιμάσου για μαγικές στιγμές σε εορταστικό κλίμα με πολλές εκπλήξεις και όχι μόνο.

Θα διακσεδάσουμε και θα απολαύσουμε ανεπανάληπτες στιγμές όλοι μαζί γαι ένα διήμερο.

Στις 16:00n- 20:00 και 10:00 - 19:00

Χριστουγεννιάτικο χωριό Κάτω Δρυ

9  Δεκεκμβρίου

.

Ο Κάτω Δρυς ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του και να σας υποδεχτεί για μια χαρούμενη μέρα γεμάτη παιχνίδια, μουσική και χορό για όλη την οικογένεια. Η γιορτή θα γίνει στο πάρκο εναλλακτικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και αθλοπαιδιών του χωριού. Τιμή εισόδου για παιδιά €5 και για ενήλικες δωρεάν. Η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστο παιχνίδι στα φουσκωτά, στη πίστα survivor και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θεατρική παράσταση, διαγωνισμούς, παραμύθι από το ξωτικό των Χριστουγέννων και πολλά άλλα. Φυσικά από τη παρέα μας δεν θα λείψει ο Άγιος Βασίλης ο οποίος θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με Τομπολα η οποία θα περιλαμβάνει μεγάλα δώρα.Σάς περιμένουμε όλους να περάσουμε μια γιορτινή μέρα μαζί.

Ταχυδακτυλουργός, παραμύθια απο την νεράιδα των Χριστουγέννων, μπαλονοκατασκευές, face painting, φουσκωτό. Θα ερθει ο Αγ. Βασιλης που θα χαρίσει δωράκια σε ολα τα παιδιά !

Χρισοτυγεννιάτικο χωριό ΕπίΔραση

8-10 Δεκεμβρίου 

-

Μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πρόκειται να στηθεί σε λίγες μλερες σε χωριό της Λεμεσού. Τη μαγεία των Χριστουγέννων θα φέρνει, για ακόμα μια χρονιά, ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπίΔραση διοργανώνοντας το τριήμερο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπίΔραση 2023», με εορταστικό σκηνικό, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Το μουσικό κομμάτι της βραδίας θα αναλάβει η Ηβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης.

8-10 Δεκεμβρίου 

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Καλό Χωριό 

10 Δεκεμβρίου

/

Ταχυδακτυλουργός, παραμύθια απο την νεράιδα των Χριστουγέννων, μπαλονοκατασκευές, face painting, φουσκωτό στο χρισοτυγεννιάτικο στο Καλό Χωριό

Θα ερθει ο Άγιος  Βασιλης που θα χαρίσει δωράκια σε ολα τα παιδιά και θα υπάρχουν φυσικά πολλές εκπλήξεις.

Ώρες: 11:00 -18:00

Οδός Χριστουγέννων στη Λεμεσό

9-10 Δεκεμβρίου

ω

Τα γιορτινά της θα φορέσει και η Λεμεσός στις 10 Δεκεκμβρίου για να μας χαρίσει μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές. Στην Οδό χριστουγέννων θα απολαύσουμε  χριστουγεννιάτικο παζαράκι, χορωδίες με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Στον περίβολο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής από τις 10:00-19:00 

Χριστουγενιάτικο Μarket στο Κίτι

15-17 Δεκεμβρίου

/

Είναι η εποχή για να χαρείτε και να περάσετε τις μέρες σας κάνοντας μια βόλτα στις αγορές που έχει να προσφέρει το Κιτι. Είτε ψάχνετε για δώρα, εορταστικό φαγητό ή απλά ένα μέρος για να απολαύσετε όλο το πνεύμα των Χριστουγέννων, υπάρχει μια αγορά που σας περιμένει να την απολαύσετε. Ανακάλυψε όλα όσα έρχονται από τις 15 Δεκεκμβρίου για ένα τριήμερο στο πανέμορφο Κίτι της Λάρνακας από τις 17:00 - 21:00.

Χριστουγεννιάτικο χωριό Παρεκκλησιάς

16-17 Δεκεμβρίου

/

Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό Σαββατοκύριακο γεμάτο αγάπη, χαρά και εορταστική ατμόσφαιρα! Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον χώρο στάθμευσης του Coffee Island Παρεκκλησιάς είναι ο ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια!Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές με μουσικές και χορευτικές παραστάσεις που θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων., τον Άγιο Βασίλη που θα φέρει μαζί του πλούσια δώρα για όλους! Ένα Christmas market γεμάτο νόστιμα φαγητά, γλυκά και χειροποίητες δημιουργίες που θα σας βάλουν σε γιορτινό κλίμα, ζεστά ροφήματα, για να απολαύσετε τις αγαπημένες γεύσεις των Χριστουγέννων. Στον χώρο στάθμευσης του Coffee Island Παρεκκλησιάς, αμέσως μετά την έξοδο της Παρεκκλησιάς στον αυτοκινητόδρομο.

Χριστουγεννιάτικο χωριό Παναγιάς

23-24 Δεκεμβρίου

.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Παναγιάς στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Γιορτή κατά την περίοδο των Χριστουγέννων 2023 στην γραφική πλατεία του Κοινοτικού Συμβουλίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 23-24 Δεκεμβρίου πριν τα Χριστούγεννα. Θέλοντας να αναδείξουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στην όμορφη κοινότητα μας, θα στηθεί και θα στολιστεί μια Χριστουγεννιάτικη αγορά με Χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά προϊόντα προς πώληση στους επισκέπτες. Επίσης στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση θα γίνονται διάφορες δραστηριότητες κυρίως για μικρούς αλλά και μεγάλους με κύριο θέμα τα Χριστούγεννα. Στα σπιτάκια και περίπτερα που θα στηθούν για προώθηση προϊόντων σχετικά με τα Χριστούγεννα οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν διάφορα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά εδέσματα, σουβλάκια, ζεστά ροφήματα, σοκολάτα, καφέδες, τσάι, κρασί, κρασί-Ζιβανία, κρέπες, έργα χειροτεχνίας σχετικά με τα Χριστούγεννα. Όσοι επιθυμούν να κρατήσουν περίπτερο για προώθηση των προϊόντων τους προς τους επισκέπτες, παρακαλούνται όπως να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου για έγκαιρη κράτηση και προγραμματισμό μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2023.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης Ψεματισμένος

26 Δεκεμβρίου

.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης στο Ψεματισμένο επιστρέφει και φέτος με γιορτινή ατμόσφαιρα! Με πολλές εκπλήξεις, φαγητό, γλυκά και άλλα πολλά καλούδια. Στο Περίβολο Αγίας Μαρίνας Ψεματισμένου.  Τα καθαρά έσοδα τής εκδήλωσης θα δοθούν στην Οργάνωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας "Παναγία" (ΙΗΑ) για τα παιδιά της Αφρικής.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Λουβαρά

17 Δεκεμβρίου

/

Στη μουσική σκηνή του Χριστουγεννιάτικου μας Χωριού πέραν των 10 μουσικών και καλλιτεχνών προσθέτουν ηχόχρωμα με την παρουσία τους και μας ταξιδεύουν με τη μουσική και τις φωνές τους στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και στα συναισθήματα που προκαλούν δημοφιλή διεθνή τραγούδια.

Στις 14:00-15:00

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην  Ορμήδεια

17 Noεμβρίου

Μία μοναδική μέρα έρχεται στο χωριό με πλούσιες, γιορτινές εκδηλώσεις. Η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί  στις 17 Δεκεμβρίου, σε ένα μοναδικό κλίμα γεμάτο μουσική, χρωματα, μυρωδιές και πολλά καλούδια.

Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με λαχταριστά προϊόντα , εδέσματα ενώ απο τις 14:00 θα έχουμε ένα γεμάτο και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από Μουσικά και Χορευτικά σύνολα.

Το τραγουδιστικό κομμάτι της βραδιάς  θα αναλαβει ο Μάνος Τάκος ο οποίος θα μας διασκεδάσει με αγαπημένα κομμάτια.  Στα deck θα βρίσκεται ο Dj Achilles. 

 1ο χριστουγεννιάτικο χωριό στο Ψιμολόφου

23-26 Δεκεμβρίου 

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα βρείτε καταστηματάκια από μικρές επιχειρήσεις, φαγητό, ποτό & γλυκό! Επίσης θα προσφέρεται ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους και φυσικά δεν θα λείπει και ο Άγιος Βασίλης που θα μοιράσει στον κόσμο πολλά πολλά δώρα!!

Ωράριο Λειτουργίας

Σάββατο 23/12/2023 15:00 - 21:00

Κυριακή  24/12/2023 10:00 - 21:00

Δευτέρα  25/12/2023 15:00 - 21:00

Τρίτη       26/12/2023 10:00 - 16:00

Οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο Χριστουγεννιάτικο παζαράκι παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν  στο τηλ. 99811435

Loader