Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λεύκαρα: Η τραγουδίστρια που θα μας διασκεδάσει στη φωταγώγηση

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λεύκαρα: Η τραγουδίστρια που θα μας διασκεδάσει στη φωταγώγηση

Ο Δήμος Λευκάρων ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τις φετινές χριστουγεννιάτικες του εκδηλώσεις

Ο Δήμος Λευκάρων μετράει αντίστροφα για την έναρξη των εκδηλώσεων του παραμυθένιου Χριστουγεννιάτικου Χωριού που ετοιμάζει σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού το οποίο θα φωταγωγηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και μία αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρεθεί εκεί για να μας βάλει στο κλίμα των γιορτών με το νέο της τραγούδι.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Λευκάρων φέτος θα ξεχωρίσει αφού ο Δήμος δημιούργησε ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Δεν θα μπορούσαν όμως να λείπουν και οι εκπλήξεις. 

Πριν από λίγες ημέρες γράψαμε ότι φέτος στα Λεύκαρα θα συναντήσουμε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο που ξεπερνά το ύψος των 26 μέτρων. Οι εκπλήξεις όμως δεν μένουν εδώ αφού ο Δήμος Λευκάρων προσκάλεσε να βρίσκεται μαζί του την ημέρα των εγκαινίων μία τραγουδίαστρια που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή της ορεινής και ημιορεινής Λάρνακας, την Στέλλα Γεωργιάδου που ταυτόχρονα είναι και πρέσβειρα του Προορισμού Αριστείας της Ορεινής Λάρνακας. 

Η αγαπημένη μας Στέλλα πρόσφατα κυκλοφόρησε με την Heaven ένα ολοκαίνουργιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο "Όλα γιορτινά" το οποίο θα μας ερμηνεύσει την ημέρα των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στα όμορφα Λεύκαρα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Η έναρξη των εγκαινίων είναι στις 17:00. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εγκαινίων πιο κάτω:  

9

Loader