“Γιορτή του γυμνού” - Μια ζωντανή συνεδρία ζωγραφικής με τη Δέσποινα Μιχαηλίδου και την Κατερίνα Γατί

“Γιορτή του γυμνού” - Μια ζωντανή συνεδρία ζωγραφικής με τη Δέσποινα Μιχαηλίδου και την Κατερίνα Γατί

Ένα εγχείρημα αποδόμησης της ιδέας του σώματος

Μια βραδινή συνεδρία ζωγραφικής που γιορτάζει το σώμα, καθαρίζει τις ενέργειές και θρέφει συλλογικά το πνεύμα. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο στην ταράτσα της Κρατικής Πινακοθήκης, με φόντο τον ορίζοντα της Λευκωσίας.

Θα δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον με στόχο την απελευθέρωση από τις αναστολές και την επίτευξη της άνεσης και της αποδοχής στο γυμνό, σηματοδοτώντας μια μοναδική εκδήλωση καθώς ξεκινά η επόμενη χρονιά. Θα καλλιεργηθεί μια ατμόσφαιρα που χρησιμεύει ως υπενθύμιση στους τρόπους εκτίμησης και εξερεύνησης της αγάπης για το σώμα. 

Ένα τελετουργικό όπου όλοι συμμετέχουν ενεργά.

Η ομάδα του sesssions απευθύνει μια πρόσκληση σε όλα τα σώματα, τα φύλα και τη σεξουαλικότητα να συμμετάσχουν σε αυτό το τελετουργικό - είτε με πόζα, ζωγραφική ή οποιαδήποτε άλλη δημιουργική έκφραση - με σεβασμό στην ιερότητα του χώρου και ο ένας στον άλλο.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με πολύ περιορισμένες θέσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα προσφέρεται κρασί και ελαφριά σνακ. 

Σημαντικές πληροφορίες 

  • Η συμμετοχή προβλέπει συμπλήρωση φόρμας.
  • Λόγω της φύσης της εκδήλωσης, παρακαλείστε να είστε στην ώρα σας ή εάν χρειάζεστε χρόνο για να προετοιμαστείτε, μπορείτε να έρθετε 10-15 λεπτά νωρίτερα για να προετοιμαστείτε. 
  • Φέρτε ένα κομμάτι ύφασμα ή πετσέτα για να φορέσετε μαξιλάρια, για λόγους υγιεινής, ειδικά εάν θα είστε εντελώς ή μερικώς γυμνοί σε αυτή τη συνεδρία.
  • Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν τα δικά τους υλικά ζωγραφικής. Μια λίστα προτεινόμενων υλικών θα προωθηθεί μόλις ζητήσετε την απάντηση στη φόρμα.

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, 18:00 - 21:00

Περισσότερες πληροφορίες: https://linktr.ee/sesssssions

Φωτογραφία

Loader