Αυτό είναι το νέο cocktail bar της πόλης που γίνεται talk of the town!

Αυτό είναι το νέο cocktail bar της πόλης που γίνεται talk of the town!

H μοντέρνα αισθητική του έχει κλέψει τις εντυπώσεις και όλοι μιλάνε για αυτό

Άλλο ένα bar έχει κάνει την εμφάνιση του στη Λεμεσό και τόσο η αισθητική αλλά και ο αέρας που αποπνέει το έχει κάνει να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή και πληθώρα κόσμου σπεύδει να το επισκεφθεί και να ανεβάσει τα stories του.

Ο λόγος για το Bar Louise το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό πρόσφατα και βρίσκεται μέσα σε μια καταπράσινη υπαίθρια αυλή με πρωτοποριακό design που αμέσως τραβά τα βλέμματα και το ροζ χρώμα να έχει κυρίαρχο ρόλο.  Σύγχρονο και φιλόξενο προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά στην πόλη και ιδανικό για να χαλαρώσεις πίνοντας και τρώγοντας τα καλύτερα.

''

''

Στο μενού του Bar Louise θα βρεις από καλοφτιαγμένα και λαχταριστά φαγητά όπως πίτσες, σαλάτες αλλά και διάφορα platters που μπορείς να μοιραστείς με την παρέα σου. Το μπαρ ωστόσο, είναι γνωστό για τα εκλεκτά και ενδιαφέροντα signature κοκτέιλ που φτιάχνει τα οποία είναι όλα προσεγμένα, ένα και ένα. Ιδιαίτερες γεύσεις που σερβίρονται σε εντυπωσιακά ποτήρια και ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. 

''

''

''

Αν νομίζεις ότι τελειώσαμε όχι, αφού στο ξεχωριστό αυτό μαγαζί μπορείς να απολαύσεις επιλεγμένη μουσική από Dj's που σου δημιουργούν την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα κυρίως τώρα που ο καιρός είναι ιδανικός για ποτό στην αυλή.

''

''

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Loader