Fengaros High 2024: Επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά, αναδεικνύοντας το μέλλον της ντόπιας μουσικής

Fengaros High 2024: Επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά, αναδεικνύοντας το μέλλον της ντόπιας μουσικής

Νεαροί καλλιτέχνες παρουσιάζουν την προσωπική τους δουλειά

Η Louvana Records ανακοινώνει με περηφάνια την επιστροφή του Fengaros High, της κορυφαίας πλατφόρμας για την ανάδειξη των πιο λαμπρών νέων μουσικών ταλέντων της Κύπρου.

Το φετινό Fengaros High θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 18 Μαΐου 2024, στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου και η διοργάνωση μας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά πρωτότυπης μουσικής, δημιουργικότητας και έμπνευσης.

Το φετινό Line up:

Βand5a

BUZZ

JupitersWisdom

Sis I cracked my head

Sophia Kadi

Velvet Rope

 Τα έξι acts θα παρουσιαστούν από τον διάσημο stand up comedian Champis και στο τέλος της βραδιάς ο εξαιρετικός DJ Alejjos θα είναι υπεύθυνος για να φωτίσει την πίστα και να παίξει μερικές από τις viral επιτυχίες του.

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το High έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία πλατφόρμα του νησιού για νέους μουσικούς. Ο στόχος παραμένει αμετάβλητος: να δώσει σε καλλιτέχνες έως 19 ετών την ευκαιρία να παρουσιάσουν την τέχνη τους και να τους εντάξουν στην τοπική μουσική σκηνή. Σε όλη τη διαδικασία, οι νέοι καλλιτέχνες καθοδηγήθηκαν από επαγγελματίες που απαρτίζουν τη φετινή καλλιτεχνική επιτροπή. 

Συγκεκριμένα:

Μάριος Τακούσης (συνθέτης)

Αθηνά Κάσιου (σκηνοθέτης θεάτρου)

Ανδρέα Σολομωνίδη (υπεύθυνος μάρκετινγκ)

Βίκυ Κάλλα (χορογράφος)

Λευτέρης Μουμτζής (παραγωγός)

Μιχάλης Καρακατσάνης (ειδικός στη μουσική βιομηχανία)

Την ημέρα της συναυλίας, μετά τις εμφανίσεις όλων των καλλιτεχνών, θα πραγματοποιηθεί συνδυαστική ψηφοφορία μεταξύ κοινού και καλλιτεχνικής επιτροπής. Η παράσταση με τις περισσότερες ψήφους θα παίξει στο Φεστιβάλ Φεγγάρου (1-3 Αυγούστου 2024) και θα ηχογραφήσει τη μουσική τους δωρεάν στο Studio eleven63!

 Όλες οι παραστάσεις θα γυριστούν επαγγελματικά, θα ηχογραφηθούν και ένα τραγούδι από κάθε πράξη θα ανέβει στο επίσημο κανάλι της Louvana Records στο YouTube.

Προπώληση: €12 | Πόρτα: 15€ - Πατήστε εδώ

*Είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 8 ετών

Διοργανωτής: Louvana Records

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 | 18:00 | Αμφιθέατρο Ιδαλίου 

Fengaros high

Πηγή φωτογραφιών

Loader