15+1 καρναβαλίστικες εκδηλώσεις και πάρτι που θα απολαύσουμε τις επόμενες μέρες

15+1 καρναβαλίστικες εκδηλώσεις και πάρτι που θα απολαύσουμε τις επόμενες μέρες

Οι εντυπωσιακές παρελάσεις που θα πραγματοποιηθούν για μικρούς και μεγάλους

Το σαββατοκυρίακο του καρναβαλιού πλησιάζει και εμείς έχουμε μαζέψει τις εκδηλώσεις, τα πάρτι και τις παρελάσεις που περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε και να διασκεδάσουμε με μπόλικη μουσική, χορό και καλή διάθεση.

Kαρναβαλίστικα Πάρτι:

Το καρναβαλίστικο πρόγραμμα στην Aγορά της Λεμεσού - Aπο σήμερα μέχρι 26 Φεβρουαρίου

Ετοιμαστείτε για μάμπο μπραζιλέρο ρυθμούς γιατί στο Limassol AGORA οργανώσαμε τα καλύτερα πάρτι για όλη την οικογένεια! Μασκαρευτείτε και ελάτε στο κέντρο της πόλης, εκεί που είναι ο παλμός τους Καρναβαλιού!

Δείτε το πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις μας:

22.02 Kids Carnival Party, ξεκινάμε 15:00, PlayLounge

Music, face painting, kids parade, show from Mazorettes

24.02 Dj Niksu, ξεκινάμε 21:00, RoofTop Bar

De Janeiro Stories από το Dj Niksu

25.02 Nostalgia, ξεκινάμε 20:30, RoofTop Bar and the Tent

Το γνωστό πάρτι με μουσικά ακούσματα από 70s με 00s

26.02 Carnival Sunday Party, ξεκινάμε 15:00, The RoofTop Bar

Dj George Sofianos

26.02 Tango Night, ξεκινάμε 19:00, The Tent

Carnival Milonga με τον Dj Ali Durusoy

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 700 700 70 ή επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας www.limassolagora.com

4 μοναδικές συναυλίες στο Χαρουπόμυλο Λανίτη

.

Ο Δήμος Λεμεσού στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, προσφέρει δωρεάν στο κοινό 4 μοναδικές συναυλίες στο Χαρουπόμυλο Λανίτη γεμάτες διασκέδαση και καρναβαλίστικη διάθεση.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 8.00 μ.μ. Ο χώρος διαμορφώνεται σε μουσική σκηνή με την Αντρική Τετραφωνία Λεμεσού σε παλιές καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια, αναπολώντας τις όμορφες ρομαντικές εποχές.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στις 8.30μ.μ ‘’ THE PARTY GOES ON ‘’ με τον αγαπημένο μας Πασχάλης και την μπάντα του, σε ένα party γεμάτο επιτυχίες από τους Olympians και τις δεκαετίες 60’ 70’ 80’ 90’ μέχρι σήμερα. Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 8.30μ.μ “Keep on rock and rollin”- χορευτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα από τον Elvis μέχρι και τους Beatles με τους Γιώργος Γάκης and the Ζilla Project

Στη συνέχεια Ρετρό πάρτι σε ρυθμούς «70s and more» με το 8μελές συγκρότημα Time surfers Party Band για να διασκεδάσουμε με τα ντίσκο τραγούδια που αγαπήσαμε από τη δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα.

Η διαδικασία εξασφάλισης προσκλήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, είτε μέσω την ιστοσελίδας www.tickethour.com.cy , είτε από το ταμείο του Παττιχείου Δημοτικού θεάτρου, είτε από τα καταστήματα της ACS Courier. Ο μέγιστος αριθμός που θα μπορεί ένα άτομο να κρατήσει εισιτήριο είναι 4.

Το απόλυτο πάρτι για τις αποκριές - 24 Φεβρουαρίου στο Kaya Bar στη Λεμεσό

.

Στις 24 Φεβρουαρίου ετοιμάσου να ζήσεις την απόλυτη τη εμπειρία διασκέδασης στο Kaya Bar στη Λεμεσό. Μεταμφιέσου με την πιο τρελή σου στολή, πάρε μαζί την καλή σου διάθεση και ζήσε την κάθε στιγμή.

Info:

Αμαθούντος 5, Λεμεσό

Κράτηση: 25 023 555

Η Motown και Soul για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Ριάλτο στη Λεμεσό - 24 Φεβρουαρίου

Επτά ταλαντούχοι μουσικοί της Κύπρου, συναντιούνται στη σκηνή του θεάτρου Ριάλτο την Παρασκευή 24/2/2023, για να γιορτάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το Καρναβάλι της Λεμεσού.  Μια ξεχωριστή βραδιά με διάσημα κομμάτια της Motown και Soul μουσικής, ενορχηστρωμένα από τον Γιώργο Μορφίτη σε Salsa και Samba.

Φωνή – Βασιλική Αναστασίου

Τρομπέτα – Ηλίας Ιωάννου

Τενόρο Σαξόφωνο – Χάρης Ιωάννου

Τρομπόνι – Αντρέας Θεοχάρους

Πιάνο  & Ενορχηστρώσεις – Γιώργος Μορφίτης

Ηλ. Μπάσο - Rodrigo Caceres

Τύμπανα – Ρόδος Παναγιώτου

Θέατρο Ριάλτο, Ανδρέα Δρουσιώτη στη πλατεία Ηρώων 3040 Λ/σος   

Παρασκευή 24/02/2023 στις 20:30 

Τιμή: €12/10 

E-ticket: www.rialto.com.cy

Ταμείο: 77 77 77 45 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -15:00)

Carnival Rewind με τον Λούη Πατσαλίδη - 24 Φεβρουαρίου στο DownTown στη Λευκωσία

.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και εμείς θα βρισκόμαστε στο DownTown μαζί με την καλύτερη παρέα. Rewind Party με τον Λούη Πατσαλίδη και τη μοναδική παρέα του για ένα ξέφρενο βράδυ γεμάτο γέλιο και διασκέδαση.

DownTown Live

Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία

+357 99810011

Fiesta Latin Carnival Party - 25 Φεβρουαρίου στο Red στη Λευκωσία

χ

Το ερχόμενο Σάββατο έρχεται μια ιδιαίτερη βραδία γεμάτη χορό και διασκέδαση. Πάμε στη μουσική σκηνή Red στη Λευκωσία για ένα Fiesta Latin Carnival Party που θα τα έχει όλα. Φόρεσε την καλύτερη σου στολή και ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές στιγμές με διασκέδαση και καλή ενέργεια.

Ένγκωμη, Λευκωσία

€10 με ένα ποτό

Κάνε την κράτηση σου στο 99482432/96610239

Καρναβαλίστικο πάρτι - 25 Φεβρουαρίου στο Black Rabbit στη Λεμεσό

Στις 25 Φεβρουαρίου πάμε όλοι στο Black Rabbit που βρίσκεται στην Μαρίνα Λεμεσού για να διασκεδάσουμε και να ανεβάσουμε το κέφι στα ύψη. Ετοιμαστείτε να ταρακουνήσουμε όλη την Λεμεσό σε ρυθμούς Samba και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης.

Κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα στο 25 588 586

Στις 20:00

Το απόλυτο Disco Party σε ένα τρελό Carnival Edition - 25 Φεβρουαρίου στο Opus στη Λεμεσό

Η Granny's Ford και η Disco Forever φέρνουν κοντά σας το απόλυτο Disco Party σε ένα τρελό Carnival Edition. To Σάββατο 25 Φεβρουαρίου η Λεμεσός θα ξεφαντώσει με τις μεγαλύτερες ντίσκο επιτυχίες στους ρυθμούς του μοναδικού Jimmy The Destroyer μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Opus στρώνει κόκκινο χαλί και μετατρέπεται στην καλύτερη Disco της δεκαετίας του 80 και σας περιμένει με πολύ γιορτινή διάθεση για να ταξιδέψουμε μαζί πίσω στο χρόνο.

Είσοδος 10 ευρώ. Ωρα έναρξης : 22.00 P.m

Πληροφορίες και κρατήσεις: 

97 638 188 - 99 560 857

Carnival Party - 26 Φεβρουαρίου στο Bar Louise στη Λεμεσό

Στις 26 Φεβρουαρίου μέρα Κυριακή, πάμε στο  Bar Louise που βρίσκεται στη Λεμεσό για ένα αξέχαστο και ξέφρενο καρναβαλίστικο party. Η διασκέδαση, ο χορός και η μουσική θα ξεκινήσουν στις 18:00 το απόγευμα και θα διαρκέσουν μέχρι αργά το βράδυ.

Απαραίτητη η κράτηση στο: 70000810

Καρναβαλίστικο πάρτι με 80’s & 90’s μουσική - 25 Φεβρουαρίου στο Ammos Beach Bar στη Λεμεσό

Το Ammos Beach Bar στη Λάρνακα, μας περιμένει να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε σε 80’s & 90’s ρυθμούς. Θα υπάρχει και live μουσική με τον Δημήτρη Κόκοτα ενώ στα desks θα βρίσκεται ο DJ PHOIVOS CONSTANTINIDES.

Στις 25 Φεβρουαρίου λοιπόν, ετοιμάσου για το απόλυτο πάρτι μουσικής, χορού και διασκέδασης. 

 

Παρελάσεις:

Παφίτικο Καρναβάλι - 25 Φεβρουαρίου

.

Και η Πάφος διοργανώνει το δικό της καρναβάλι και μας καλεί να το απολαύσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να κουνηθούμε σε ρυθμούς μάμπο και να χαρούμε τη μέρα αυτή.

Ετοιμάσου να ζήσεις ανεπανάληπτες καρναβαλίστικες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρναβαλίστικη Παρέλαση - Δήμος Λάρνακας 

Μετά τον εορτασμό της Τσικνοπέπτης στην Πλατεία επί της οδού Δ.Ν. Δημητρίου στην καρδία του Εμπορικού Κέντρου της πόλης και την προσφορά στους δημότες εδεσμάτων της ημέρας, σειρά παίρνει η Καρναβαλίστικη Παρέλαση.

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιείται η Καρναβαλίστικη Παρέλαση ομάδων και αρμάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Αθηνών (Φοινικούδες). Τραγούδια, χοροί και μεταμφιέσεις θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της Παρέλασης. 

Στην παρέλαση συμμετέχουν 19 ομάδες από Οργανωμένα Σύνολα, Πολιτιστικούς Ομίλους,  Νηπιαγωγεία και Σχολεία της πόλης, Σχολές Χορού και Γυμναστικής, Καλλιτεχνικά Εργαστήρια και άλλοι. Την έναρξη της Καρναβαλίστικης Παρέλασης θα δώσει η Σχολή Μαζορέτων Αιμιλίας Σαλούτα.  

Μαρίνα Αγίας Νάπας - 25 Φεβρουαρίου

Όποιος δεν μπορεί να πάει στο Ρίο... το Ρίο έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας! Διαλέξτε την πιο ευφάνταστη στολή σας, οπλιστείτε με μπόλικο κέφι και αποκριάτικη διάθεση και

διασκεδάσετε με την ψυχή σας στο απόλυτο hot spot του νησιού!

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από τις 14.00 έως τις 17.00 ένας DJ, 12 ντράμερς και ένα 4μελές βραζιλιάνικο χορευτικό συγκρότημα θα σας βάλουν στο απόλυτο αποκριάτικο vibe μεταφέροντας όλη τη μαγεία, το κέφι και την ξεσηκωτική ατμόσφαιρα του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη πλατεία του εμβληματικού Event Center, στην καρδιά της πλατείας της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Μετά φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε τη μέρα σας με καφεδάκι, σνακ, μεσημεριανό ή ακόμα και δείπνο σε ένα από τα εκλεκτά εστιατόρια της Μαρίνας. 

Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση της Αμμοχώστου - 25 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, παραμονή της Καρναβαλίστικης παρέλασης, στις 8 το βράδυ, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές συμμετέχουν στην καθιερωμένη, πλέον, Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου.

Ο καθένας μπορεί να έρθει ντυμένος με ελεύθερο θέμα και να λάβει μέρος στην παρέλαση με κέφι, χορεύοντας σε καρναβαλίστικους ρυθμούς με μπόλικη διασκέδαση. 

Η παρέλαση ξεκινάει από την οδό Τάσου Μάρκου (παλιό ταχυδρομείο) και θα καταλήξει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. 

Τα ωραία δεν τελειώνουν εκεί... Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την βραδιά, θα στηθεί ένα ξέφρενο πάρτι, με Djs που θα μας «χορέψουν» σε ρυθμούς Καρναβαλιού και όχι μόνο!

Λεμεσιανό Καρναβάλι - 26 Φεβρουαρίου

''

 

Η φετινή παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ίσως να είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ ενώ χιλιάδες πολίτες αναμένεται να σπεύσουν στη Λεμεσό για να την παρακολουθήσουν από κοντά και να συμμετέχουν στις διάφορες εκδηλώσεις.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η παιδική παρέλαση η οποία επίσης αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δες το απολαυστικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Καρναβαλίστικη Παρέλαση Δήμου Χρυσοχούς - 26 Φεβρουαρίου

''

Ο Δήμος της Πόλης Χρυσοχού διοργανώνει μία μοναδική καρναβαλίστικη παρέλαση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου που κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα με παραδοσιακά παιχνίδια, γλέντι, χορό και φυσικά μπόλικη διασκε΄δαση για μικρούς και μεγάλους.

 

Loader