Black Mirror: Η 6η σεζόν έρχεται στο Netflix

Black Mirror: Η 6η σεζόν έρχεται στο Netflix

Πιο απρόβλεπτη από ποτέ

Επιτέλους, η σεζόν 6 του «Black Mirror» έρχεται στο Netflix, τέσσερα χρόνια μετά την πρεμιέρα της προηγούμενης σεζόν το 2019.

Μετά από χρόνια, πέντε νέα επεισόδια έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα, με μερικά από αυτά να έχουν τη δυνατότητα να είναι από τα καλύτερα της σειράς.

Η 6η σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας που αποτελείται από πέντε επεισόδια, θα μας εκπλήξει ευχάριστα, καθώς υπόσχεται να είναι η πιο απρόβλεπτη σεζόν μέχρι τώρα.

Στο πρώτο επεισόδιο που έχει τίτλο “Η Τζόαν είναι απαίσια”, μια συνηθισμένη γυναίκα ανακαλύπτει έκπληκτη ότι μια παγκόσμια πλατφόρμα streaming έχει ξεκινήσει μια τηλεοπτική δραματική διασκευή κύρους της ζωής της – στην οποία την ενσαρκώνει η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Σάλμα Χάγιεκ Πινό.

Στο δεύτερο επεισόδιο με τίτλο “Loch Henry”, ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε μια πόλη της Σκωτίας για να ξεκινήσει τις εργασίες ενός ντοκιμαντέρ για τη φύση, αλλά ανακαλύπτει ότι παρασύρεται από μια τοπική ιστορία που αφορά συγκλονιστικά γεγονότα του παρελθόντος.

Στη συνέχεια, στο τρίτο επεισόδιο που έχει τον τίτλο “Beyond the Sea”, δύο άνδρες σε μια επικίνδυνη αποστολή υψηλής τεχνολογίας παλεύουν με τις συνέπειες μιας αδιανόητης τραγωδίας, σε ένα εναλλακτικό 1969.

Ακολουθεί το τέταρτο επεισόδιο με τίτλο “Mazey Day” που ακολουθεί μια προβληματική σταρ, η οποία καταδιώκεται από επιθετικούς παπαράτσι, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενός περιστατικού εγκατάλειψης.

Τέλος στο πέμπτο επεισόδιο που έχει τίτλο “Demon 79”, μεταφερόμαστε στη Βόρεια Αγγλία, το 1979, όπου λένε σε μια ήσυχη πωλήτρια της ότι πρέπει να διαπράξει τρομερές πράξεις για να αποτρέψει την καταστροφή.

 

Η σεζόν 6 της σειράς «Black Mirror» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή 

Loader