Έρχεται νέα σειρά από τους δημιουργούς του "Game of Thrones"

Έρχεται νέα σειρά από τους δημιουργούς του "Game of Thrones"

Η πρώτη επαφή της ανθρωπότητας με την εξωγήινη νοημοσύνη

Η επερχόμενη σειρά του Netflix με τίτλο «Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων» με δημιουργούς τον Alexander Woo του True Blood και τους εγκέφαλους του Game of Thrones, David Benioff και DB Weiss, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Liu Cixin.

Οι Benioff και Weiss επαίνεσαν το πρωτότυπο μυθιστόρημα, λέγοντας ότι είναι η πιο φιλόδοξη σειρά επιστημονικής φαντασίας που έχουν διαβάσει.

Έρχονται οι εξωγήινοι με ειρήνη; Έρχονται για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα με τρόπο που οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν; Είναι τόσο εξωγήινοι που η επικοινωνία θα είναι αδύνατη; Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το «Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων».

Στη σειρά, μια μοιραία απόφαση στην Κίνα του 1960 ταξιδεύει στον χρόνο και φτάνει σε μια ομάδα επιστημόνων στο παρόν, που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη απειλή κατά της ανθρωπότητας.

Η ιστορία της σειράς, έχει στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερο εύρος, καθώς σαρώνει ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή σε συνωμοσίες κυβερνητικών αιθουσών, κρυμμένους παγκόσμιους πολέμους, υπόγειους επιστημονικούς οργανισμούς και τρομακτικά επιστημονικά μυστήρια που συνορεύουν με το υπερφυσικό.

Σύμφωνα με την περίληψη του μυθιστορήματος, με φόντο την Πολιτιστική Επανάσταση της Κίνας, ένα μυστικό στρατιωτικό έργο στέλνει σήματα στο διάστημα για να έρθουν σε επαφή με εξωγήινους. Ένας εξωγήινος πολιτισμός στα πρόθυρα της καταστροφής συλλαμβάνει το σήμα και σχεδιάζει να εισβάλει στη Γη. Εν τω μεταξύ, στη Γη, αρχίζουν να σχηματίζονται διαφορετικά στρατόπεδα, που σχεδιάζουν είτε να καλωσορίσουν τα ανώτερα όντα και να τα βοηθήσουν να κατακτήσουν έναν κόσμο που θεωρείται διεφθαρμένος, είτε να πολεμήσουν ενάντια στην εισβολή.

«Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων» θα προβληθεί στο Netflix τον Ιανουάριο του 2024.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή

Loader