Η συγγραφέας του «How to Murder Your Husband» κατηγορείται ότι σκότωσε τον άντρα της

Η συγγραφέας του «How to Murder Your Husband» κατηγορείται ότι σκότωσε τον άντρα της

Κατηγορείται ότι τον σκότωσε για μια ασφάλεια 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Η συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων και μεταξύ άλλων του δοκιμίου «How to Murder Your Husband» κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της για μια ασφάλεια 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 71χρονη, Nancy Crampton-Brophy,  δηλώνει αθώα στις κατηγορίες δολοφονίας του συζύγου της, Daniel Brophy, με τον οποίο ήταν παντρεμένη 25 χρόνια, και πέθανε τον Ιούνιο του 2018.

Διάβασε Επίσης: Γκράφιτι σε πάρκο του Βερολίνου το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock

1

Όπως ανέφερε η τοπική εφημερίδα, KGW8, ο Daniel Brophy βρέθηκε με τραύματα από πυροβολισμό στην πλάτη και στο στήθος του, στο Ινστιτούτο Μαγειρικής του Όρεγκον, όπου δίδασκε, λίγο μετά την άφιξή του στη δουλειά. 

Διάβασε Επίσης: Ιαπωνία: Ζευγάρι παντρεύεται και χωρίζει κάθε τρία χρόνια 

Η 71χρονη συγγραφέας δήλωσε στην αστυνομία ότι τη στιγμή του πυροβολισμού βρισκόταν στο σπίτι τους, ωστόσο, συνελήφθη μήνες αργότερα όταν οι ντετέκτιβ είπαν ότι αυτή βρισκόταν κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

3

Η ίδια γνωστοποίησε τη δολοφονία του Daniel μέσω Facebook, γράφοντας: «Για τους φίλους και την οικογένειά μου στο Facebook, έχω θλιβερά νέα να πω. Ο σύζυγός μου και καλύτερος φίλος μου, ο σεφ Dan Brophy σκοτώθηκε χθες το πρωί. Για όσους είστε κοντά μου και νιώθετε ότι αυτό θα άξιζε ένα τηλεφώνημα, έχετε δίκιο, αλλά παλεύω να βγάλω άκρη με τα πάντα αυτή τη στιγμή».

Bρείτε μας στο Instagram

Μέρες μετά τη δολοφονία, η συγγραφέας φέρεται να είχε ζητήσει από αστυνομικούς να της δώσουν ένα γράμμα που έλεγε ότι δεν ήταν ύποπτη για τη δολοφονία του συζύγου της, ώστε να μπορεί να εισπράξει την ασφάλεια ζωής του, αξίας 40.000 δολαρίων.

1

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, οι αρχές πληροφορήθηκαν αργότερα ότι θα κέρδιζε 1,5 εκατομμύρια δολάρια από τον θάνατο του συζύγου της.

Η Nancy Crampton-Brophy έχει γράψει μεταξύ άλλων τα βιβλία «Hell on the Heart» και «The Wrong Husband», ενώ το 2011 έγραψε ένα δοκίμιο με τίτλο «How to Murder Your Husband», όπου μέσα ανέφερε: «Ως συγγραφέας ρομαντικών βιβλίων με suspense, αφιερώνω πολύ χρόνο στο να σκέφτομαι τον φόνο και, κατά συνέπεια, την αστυνομική διαδικασία. Εξάλλου, αν ο φόνος υποτίθεται ότι με ελευθερώνει, σίγουρα δεν θέλω να περάσω καθόλου χρόνο στη φυλακή».

Όπως πρόσθεσε «Είναι πιο εύκολο να ευχηθείς σε κάποιον να πεθάνει παρά να τον σκοτώσεις πραγματικά. Αλλά αυτό που ξέρω για τη δολοφονία είναι ότι ο καθένας μας το έχει μέσα του όταν τον πιέσουν αρκετά».

Πηγή 

Πηγή φωτογραφιών

 

Loader