Να απαγορευτεί το αλκοόλ στους δημόσιους χώρους

Να απαγορευτεί το αλκοόλ στους δημόσιους χώρους

Μετά τις πλαστικές καρέκλες, αυτό

Το προτείνει ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος

Μιλώντας στην τηλεόραση, ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος (ετών 39) είπε πως η απαγόρευση του αλκοόλ σε δημόσιους χώρους είναι πολύ καλή ιδέα και για την Κύπρο.

Μετά λοιπόν τις προτάσεις για τις πλαστικές καρέκλες και τις ταβέρνες, ο Υφυπουργός είπε πως η ιδέα ήρθε ψάχνοντας λίγο την Κροατία, όπου ο επισκέπτης για δημόσια κατανάλωση αλκοόλ πληρώνει 700 ευρώ πρόστιμο. Ο Υφυπουργός έκανε λόγο για πρόβλημα εκεί που υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Οι δρόμοι, τα παγκάκια, τα πάρκα έχουν θέμα, είπε. Το πρόστιμο θα καθοριστεί μέσα από συζήτηση στη Βουλή, κατέληξε.

«Δεν θα μπούμε στη λεπτομέρεια πρέπει να έχεις αυτό και αυτό. Εμείς λέμε πως αν θέλεις να χρησιμοποιείς τη λέξη ταβέρνα ή παραδοσιακή και τα λοιπά πρέπει οπωσδήποτε το φαγητό να είναι κυπριακό ή ελληνικό. Δεν γίνεται να λέμε είμαστε παραδοσιακή ταβέρνα και να βλέπεις το μενού να γράφει burger ή pizza» είπε ανάμεσα σ' άλλα για τις ταβέρνες.

Δείτε τον Υφυπουργό να μιλά για πλαστικές καρέκλες και αλκοόλ:

Who is who

Ο Σάββας Περδίος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1981 και κατάγεται από την Έγκωμη Λευκωσίας. Διαθέτει επαγγελματική πείρα σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς της τουριστικής βιομηχανίας και πανεπιστημιακές σπουδές στη Χρηματοοικονομική και Λογιστική (Πανεπιστήμιο του Warwick) καθώς και στη Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Ανέλαβε μαζί με τη σύσταση του Υφυπουργείου Τουρισμού, από τον Ιανουάριο του 2019, την υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού με εφαρμογή των απαραίτητων οριζόντιων πολιτικών, τον σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης, καθώς και τη γενικότερη πολιτική εποπτεία του τουριστικού τομέα. 

Είναι ο πρώτος Υφυπουργός Τουρισμού που είχε ποτέ η Κύπρος. Ανέλαβε καθήκοντα πριν από ένα χρόνο ακριβώς.

Loader