Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!

Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!

Τα αγαπημένα μας εστιατόρια McDonald’s δεν σταματούν ποτέ να ενθουσιάζουν τους λάτρεις των γεύσεών τους…άλλοτε με μικρές, άλλοτε με μεγάλες, αλλά πάντοτε με μοναδικές εκπλήξεις!

Αυτή τη φορά οι χρήστες του McDonalds App ένιωσαν ιδιαίτερα προνομιούχοι, αφού είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό ‘Meet & Greet’ που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες με μεγάλη επιτυχία.  

Κάθε συμμετέχων/ουσα έπρεπε να συμπληρώσει το σωστό στιχάκι που αποτελεί μέρος του τραγουδιού της τηλεοπτικής διαφήμισης του ΜcCrispy! Η συνέχεια; Γνωστή, αφού ακολούθησε κλήρωση, η οποία ανέδειξε τρεις νικητές που γνώρισαν από κοντά τον Χρήστο Μάστορα μαζί με έναν φίλο ή φίλη τους και ακόμα τρεις νικητές που κέρδισαν από μία κιθάρα με την υπογραφή του ιδίου. mastoras

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 η McDonalds Κύπρου υποδέχθηκε στα κεντρικά γραφεία της στη Λάρνακα τον Χρήστο Μάστορα! Εκεί, λοιπόν, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν αλλά και να τραγουδήσουν μαζί του. Κρατώντας μια κιθάρα αγκαλιά απέδειξε ότι εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι και ιδιαίτερα προσιτός και ευχάριστος, αφού δεν δίστασε να παίξει πινγκ-πονγκ μαζί με τους νικητές, να φωτογραφηθεί και να χαρίσει αυτόγραφα. Τόσο ο Χρήστος Μάστορας όσο και οι νικητές απόλαυσαν μαζί το νέο ΜcCrispy…που ήρθε για να μείνει στο μενού των McDonald’s, αλλά και για να «ακουστεί» παντού το ηχηρό του crunch!

mastoras

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο αγαπημένος Χρήστος Μάστορας έγραψε  -και ερμηνεύει- ένα ιδιαίτερα ανεβαστικό μουσικό κομμάτι, αποκλειστικά για το McCrispy! Πηγή έμπνευσής του; Η ΜcDonalds, φυσικά, η οποία παραμένει αφοσιωμένη στην παγκόσμια δέσμευσή της να δημιουργεί καθημερινά όμορφες και ευχάριστες στιγμές για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των εστιατορίων της.

Loader