Οι top 10 ταινίες της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου στο κυπριακό Netflix

Οι top 10 ταινίες της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου στο κυπριακό Netflix

Τι είδαν οι Κύπριοι κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων τους διακοπών

To Netflix έχει πλέον καθιερωθεί ως τρόπος χαλάρωσης και μας κρατά συντροφιά είτε περνούμε προσωπικό χρόνο, είτε με την οικογένειά μας. Ας δούμε τι παρακολούθησαν οι Κύπριοι κατά τη διάρκεια των γιορτών και των διακοπών τους!

Το κυπριακό κοινό με βάση τα νούμερα του Netflix προτίμησε να δει καινούριες ταινίες, κάνοντας διαφορά σε μία πολυαγαπημένη κλασική των 90's, το "Pretty Woman", το οποίο κατέχει την έκτη θέση. Ανάμεσα στις ταινίες με τις πιο πολλές προβολές, οι Κύπριοι επέλεξαν να δουν θεματικές της εορταστικής περιόδου των Χριστουγεννων όπως το "Grinch". Από τη λίστα δε λείπουν ταινίες κινουμένων σχεδίων, αλλά και δράματος και θριλερ, αφού στην πρώτη θέση φιγουράρει το "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire" που είναι δράμα φαντασίας. 

 

10. Sonic the Hedgehog 2 (2022)

hedgehog

Όταν ο μανιακός Dr. Robotnik επιστρέφει στη Γη με έναν νέο σύμμαχο, τους Knuckles the Echidna, ο Sonic και ο νέος του φίλος Tails είναι το μόνο που τους εμποδίζει.

Φωτογραφία

9. Family Switch (2023)

family switch

Όταν μια τυχαία συνάντηση με έναν αστρολογικό αναγνώστη αναγκάζει τους Walkers να ξυπνήσουν με μια πλήρη αλλαγή σώματος, μπορούν άραγε να ενωθούν για να αποκτήσουν μια προαγωγή, μια συνέντευξη στο κολέγιο, μια δισκογραφική συμφωνία και μια δοκιμή ποδοσφαίρου;

Φωτογραφία

8. Ambulance (2022)

Ambulance

Δύο ληστές κλέβουν ένα ασθενοφόρο αφού η ληστεία τους στράβωσε.

 

7. Holiday in the Vineyards (2023)

holiday

Μια χήρα αγωνίζεται να κρατήσει τον τοπικό αμπελώνα της και να μεγαλώσει δύο νεαρά αγόρια. Η μοίρα της επιφυλάσσει ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα όταν ερωτεύεται έναν πλέι μπόι της μεγαλούπολης που τον στέλνουν να βρει πληροφορίες για έναν υποψήφιο αμπελώνα προς πώληση.

Φωτογραφία

6. Pretty Woman (1990)

pretty woman

 

Ένας άντρας σε μια νόμιμη αλλά επιζήμια επιχείρηση χρειάζεται μια συνοδό για κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις και προσλαμβάνει μια όμορφη πόρνη που συναντά...και εν τέλει την ερωτεύεται. 

Φωτογραφία

5. Redeeming Love (2022)

redeeming love

Πουλημένη στην πορνεία ως παιδί, η Angel δε ξέρει τίποτα άλλο παρά την προδοσία. Μπορεί ποτέ να διορθωθεί η καρδιά της; Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Φράνσιν Ρίβερς.

 

Φωτογραφία

 

4. The Bad Guys (2022)

the bad guys

 Mια συμμορία διαβόητων εγκληματιών, αποτελούμενη από ζώα, για να αποφύγει τη φυλακή, προσποιείται ότι επιδιώκει την αποκατάσταση. Ωστόσο κατά τη διάρκεια, ο αρχηγός τους αντιλαμβάνεται ότι πραγματικά θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του.

Φωτογραφία

 

3. The Lost City (2022)

Μια απομονωμένη ρομαντική μυθιστοριογράφος σε μια περιοδεία βιβλίων με το μοντέλο του εξωφύλλου της, παρασύρεται σε μια απόπειρα απαγωγής που τους βάζει και τους δύο σε μια περιπέτεια στη ζούγκλα.

 

Dr. Seuss' The Grinch (2018)

Το "The Grinch" αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που πηγαίνει σε μια αποστολή να κλέψει τα Χριστούγεννα, μόνο για να αλλάξει η καρδιά του από το γενναιόδωρο πνεύμα μιας νεαρής κοπέλας.

 

Rebel Moon — Part One: A Child of Fire (2023)

Όταν ένας ειρηνικός οικισμός στην άκρη ενός μακρινού φεγγαριού βρίσκεται να απειλείται από τους στρατούς μιας τυραννικής εξουσίας, ένας μυστηριώδης ξένος που ζει ανάμεσα στους χωρικούς του γίνεται η καλύτερη ελπίδα τους για επιβίωση.

 

Loader