To “Resident Evil” εκτόπισε το “Stranger Things” από το Netflix

To “Resident Evil” εκτόπισε το “Stranger Things” από το Netflix

H νέα σειρά δράσης που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων

Η νέα σειρά οκτώ επεισοδίων "Resident Evil" στο Netflix βρέθηκε στην κορυφή της πλατφόρμας εκτοπίζοντας το "Stranger Things".

Το "Resident Evil" είναι σειρά δράσης που αναπτύχθηκε από τον Andrew Dabb για το Netflix. Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Capcom, είναι η δεύτερη τηλεοπτική μεταφορά του franchise μετά τη μίνι σειρά κινουμένων σχεδίων "Infinite Darkness".

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η κύρια πλοκή της σειράς εκτείνεται σε δύο χρονικές περιόδους – το 2022 και το 2036 και υπάρχει ένα κενό σχεδόν 14 ετών. Η «παρελθούσα» πλοκή πραγματεύεται τους αγώνες των 14χρονων διδύμων Billie και Jade, των παιδιών του Δρ Άλμπερτ Γουέσκερ που συνελήφθησαν μέσα από ύποπτες συνθήκες.

Η ζωή τους παίρνει μια δραματική τροπή όταν στον Άλμπερτ απονέμεται μια εκτελεστική θέση στην αγωνιζόμενη Umbrella Corporation που κάποτε τον απασχολούσε και μετακομίζουν στην προγραμματισμένη κοινότητα της Umbrella, τη New Raccoon City. Εκεί τα δύο κορίτσια σκοντάφτουν στα σκοτεινά μυστικά πίσω από την καταγωγή τους και τη σκοτεινή κληρονομιά της Umbrella, ενώ ο πατέρας τους συντονίζει μια απάντηση στο ξέσπασμα του T-virus.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader