Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία από τον ανιψιό του - Eίναι αντιμέτωπος με 50 χρόνια ποινή φυλάκισης

Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία από τον ανιψιό του - Eίναι αντιμέτωπος με 50 χρόνια ποινή φυλάκισης

Ο ίδιος αρνείται όλα όσα του καταλογίζουν

Ο τραγουδιστής κατηγορείται για αιμομιξία από τον 21χρονο ανιψιό του, Dennis Yadiel Sanchez και κινδυνεύει να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 50 χρόνια εάν καταδικαστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μartin στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. 

Ο Ricky Martin κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες.Εκπρόσωπος του Martin, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Ο Dennis Yadiel Sanchez , υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή την 1η Ιουλίου, βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Η εντολή απαγορεύει στον Μartin να επικοινωνήσει ή να τηλεφωνήσει στον κατήγορο που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «φοβάται για την ασφάλεια του».

Σύμφωνα με το νόμο του Πουέρτο Ρίκο, ο τραγουδιστής μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 50 χρόνια.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader