Robbie Williams: Η ζωή του σε μια νέα μίνι σειρά

Robbie Williams: Η ζωή του σε μια νέα μίνι σειρά

Έρχεται στο Netflix

Την ιστορία του σπουδαίου Βρετανού τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) θα παρουσιάσει το Netflix μέσα από μια νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων.

Η ολοκαίνουρια αυτή παραγωγή περιλαμβάνει ανέκδοτο αρχειακό υλικό 30 περίπου χρόνων από το προσωπικό αρχείο του σταρ έχοντας παράλληλα την επιμέλεια μιας καταξιωμένης ομάδας κινηματογραφιστών.

 

Η σκηνοθεσία της μίνι αυτής σειράς φέρει την υπογραφή του υποψήφιου για Emmy και BAFTA Τζόι Πέρλμαν (Joe Pearlman) σε παραγωγή της Ridley Scott Associates, ενώ την εκτελεστική παραγωγή υπογράφει ο οσκαρικός ντοκιμαντερίστας Ασίφ Καπάντια (Asif Kapadia).

Ήδη βρίσκεται στον αέρα το τρέιλερ – που διαφημίζει τη σειρά – το οποίο παρουσιάζει τον δημοφιλή τραγουδιστή από τα πρώτα του βήματα με τους «Take That» στα 16 του χρόνια, μέχρι τις κορυφαίες στιγμές της σόλο καριέρας του όπως η κατάκτηση των Brit Awards, τις μάχες με τους δαίμονες και τις τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του.

«Αυτό που θα με κατέστρεφε με έκανε επίσης επιτυχημένο», τονίζει ο Γουίλιαμς σε ένα σημείο του τρέιλερ και προσθέτει: «Άγγιξα τη φωτιά. Έσπρωξα όταν μου έλεγαν να τραβήξω για να δω αν μπορώ να ζήσω».  

Πηγή 

Loader