Stranger Things 5: Οι σεναριογράφοι περιγράφουν την 5η σεζόν με έναν…διαφορετικό τρόπο!

Stranger Things 5: Οι σεναριογράφοι περιγράφουν την 5η σεζόν με έναν…διαφορετικό τρόπο!

Όλες οι λεπτομέρειες

Η 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things βρίσκεται ήδη στα σκαριά και οι δημιουργοί του «άναψαν φωτιές» με μία δήλωσή τους. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του «Stranger Writers» στο Twitter, οι σεναριογράφοι περιέγραψαν το τελευταίο μέρος της σειράς κάπως παράξενα.

 

Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, η 5η σεζόν είναι λες και η 1η και η 4η σεζόν έκαναν μωρό, και το μωρό αυτό να έκανε ένεση με steroids (αναβολικά στεροειδή). Ναι, καλά διαβάσατε. Δυστυχώς, δεν αποκάλυψαν κάτι άλλο, ούτε έδωσαν άλλες πληροφορίες.

Η 5η σεζόν είναι σα να έκανε μωρό η 1η σεζόν και η 4η. Και το μωρό να έκανε ένεση με steroids.

 

O David Harbour aka Jim Hopper δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώσει το Stranger Things. Αποκάλυψε επίσης ότι τα γυρίσματα του Stranger Things 5 θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο.

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Πηγή 

Loader