Η Χρύσω Λέφου έχει την καλύτερη συνταγή για Lunch Break: Την ίδια!

Η Χρύσω Λέφου έχει την καλύτερη συνταγή για Lunch Break: Την ίδια!

Μπορεί η εθνική μας μαγείρισσα να μην έχει κάψει ποτέ φαγητό, ο εγκέφαλός της όμως δεν στάθηκε τόσο τυχερός

Παίρνουμε την εθνική μας μαγείρισσα (και δημοσιογράφο και παρουσιάστρια) Χρύσω Λέφου και τη βάζουμε να σιγοψήνεται σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε τρεις κουταλιές χιούμορ, 2-3 υπονοούμενα, μία πρέζα σοβαρής συζήτησης, ένα φλιτζάνι εξομολογήσεις και μια χούφτα λογοπαίγνια. Ανακατεύουμε καλά, την αφήνουμε να βράσει στο ζουμί της και τη σβήνουμε με μερικές απρόσμενες ερωτήσεις. Την αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε σε ένα 15λεπτη απολαυστική συνέντευξη. Γιατί, τι προσφέρεις για Lunch Break σε κάποια που τα έχει φτιάξει και δοκιμάσει όλα; Μα φυσικά τον εαυτό της όπως δεν θα τον ξαναδεί ποτέ!

Loader