Αυτό τον digital μουσικό χάρτη πρέπει να τον δεις και να τον ακούσεις

Αυτό τον digital μουσικό χάρτη πρέπει να τον δεις και να τον ακούσεις

Μέρες που είναι, μένουμε σπίτι και τον περιεργαζόμαστε αναλυτικά. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχουμε εντυπωσιαστεί!

Για το Ballantine’s True Music Movement, έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στο παρελθόν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.. και πως να μη το κάνουμε δηλαδή; Όταν μιλάμε για μια παγκόσμια πλατφόρμα που στόχο έχει να αναδείξει αυθεντικές μουσικάρες διαφόρων ειδών, ανθρώπους με μοναδικό ταλέντο πίσω από τα decks και μοναδικά events στους πιο απίστευτους χώρους! 

Και δεν είναι μόνο αυτά, για να μιλήσουμε λίγο με αριθμούς, από το 2013 μέχρι σήμερα, το Ballantine’s έχει προσφέρει πάρα πολλά στην προώθηση της αυθεντικής μουσικής σε παγκοσμιο επιπεδο, αφού μέσω της συνεργασίας του με το γνωστό σε όλους μας Boiler Room, (αν δεν το ξέρεις, σταμάτα ό,τι κάνεις και τσέκαρε το) έχουν χαρτογραφηθεί οι ιστορίες 28 ντόπιων μουσικών σκηνών σε τρεις διαφορετικές ηπείρους.

 

Όσον αφορά στην Κύπρο, η πλατφόρμα του Ballantine’s True Music, κλείνει φέτος δύο χρόνια ζωής, έχοντας καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αφήσει το στίγμα της στη μουσική σκηνή του τόπου. Υποστηρίζει έμπρακτα τους καλλιτέχνες που έχουν πραγματικό πάθος για τη μουσική τους μέσω σχετικών διαδικτυακών συνεντεύξεων, με μουσικά events, (Electro Beat, Techno, House, Disco κ.α) και τώρα με έναν digital online χάρτη. 

Ο χάρτης έχει σχεδιαστεί στο πλαίσιο του Ballantine’s True Music Cyprus Movement και πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που πραγματοποιείται πρώτη φορά στο νησί μας. Εμείς στην Avant την επικροτούμε και τους δίνουμε τα εύσημα γι’ αυτό. 

φαφαφα

Πρόκειται για ένα έξυπνα σχεδιασμένο και user friendly διαδραστικό χάρτη ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο. Με περισσότερα από 12 ζανρά μουσικής, όπως House, Techno, Disco, Electro, World, Break Beat, Tech House, Funk, Post Punk, UK Garage κ.α, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το είδος που τον ενδιαφέρει, να κάνει κλικ στον καλιτέχνη και να βρει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, φωτογραφικό υλικό, σχετικές συνεντεύξεις αλλά και δείγμα της δουλείας του, μέσω podcast sets. 

Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί περισσότεροι από 150 εν ενεργεία DJ’s στο νησί μας και η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο να αναδείξει το ταλέντο τους αλλά και να αφήσει μια μικρή παρακαταθήκη για τις επόμενες  γενιές που θα ακολουθήσουν. 

*Δες ενδεικτικό παράδειγμα συνέντευξης που πήρε ο Mr. Fox από τον Cotsios o Pikatillis:

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της πλατφόρμας του Ballantine’s True Music, θα πραγματοποιηθούν και φέτος αρκετές ενέργειες και δράσεις, όπως events, μία νέα ραδιοφωνική εκπομπή αλλά και πλούσιο υλικό από συνεντεύξεις, ειδικά θέματα κ.ά.

Τι περιμένεις λοιπόν, κάνε κλικ ΕΔΩ και μείνε συντονισμένος, γιατί το περιεχόμενο του θα ανανεώνεται συνεχώς!

Loader