Fabulous

Ιδιοκτήτης barber shop κινεί αγωγή σε μπαρμπέρη στη Λεμεσό*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news, είναι boring.

14 November 2017

Αγωγή εναντίον συμβατικού μπαρμπέρη κινεί ιδιοκτήτης barber shop στην Κιτίου Κυπριανού, αξιώνοντας ποσό ύψους 539,072 ευρώ.

Σύμφωνα με τον 20άχρονο Αναξίμανδρο, ιδιοκτήτη barber shop και γέννημα-θρέμμα μιας εποχής που ευνοούσε τέτοιου τύπου βαφτιστικά ονόματα, η αγωγή βασίζεται στην παραβίαση των χιπστερικών του δικαιωμάτων στη βάση του Περί της Οικουμενικής Σύμβασης για το δικαίωμα ύπαρξης των χίπστερ Κυρωτικού Νόμου 51/1990 της ΕΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αγωγή, υπήρξε:

[1]. Παραβίαση χώρου από πλευράς του μπαρμπέρη, ο οποίος και εισέβαλε χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού στο barber shop και απευθυνόμενος στον head barber και τους βοηθούς barberistas αναφώνησε μπροστά στους έντρομους hipsters που περίμεναν την σειρά τους στις δερμάτινες πολυθρόνες “Ε μιτσοί, είμαι παρπέρης δαμαί δίπλα στο καντούνι, έσπασε η λεπίδα μου, έσιετε καμιά να μου δώκετε;”.

[2]. Απάνθρωπη και σεξιστική λεκτική επίθεση εκ μέρους του μπαρμπέρη προς τον senior barber, όταν ο πρώτος είπε στον δεύτερο “Μα, εν κόψιμο που κάμνετε δαμαί ή ποτζείνο το περμανάντ που κάμνουν οι γενέτζιες;”.

[3]. Οχλαγωγία σε δημόσιο χώρο, αφού λόγω του προβλήματος ακοής του μπαρμπέρη, ο οποίος και διατηρεί κουρείο στον κοντινή απόσταση, αλλά και τεχνικού προβλήματος στο κασετόφωνό του, επαναλαμβανόταν από τις 7:30 το πρωί που άνοιγε το κουρείο του μέχρι και τις 3:30 που έκλεινε, το τραγούδι του Γιάννη Παπαϊωάννου “Για έρωτες θα πάψω πια, τώρα να τυραννιέμαι, μια φορά γελάστηκα και δεν ξαναγελιέμαι” κάτω από τον γενικό τίτλο “Βαδίζω και παραμιλώ”.

[4]. Ταπεινωτική μεταχείριση, μπροστά από ομάδα startuppers που ανάμεναν ουρά για να ανοίξει το barber shop, με τον εν λόγω μπαρμπέρη να τους ρωτά “Ποιος έφερε πρώτος στην Κύπρο τούτες τες δερμάτινες καρέκλες που εννά πάτε να κάτσετε για να κουρευτείτε ιμισς; Τούτος ο μιτσής που πρώτη φορά πιάνει ψαλίδι στο σιέρι του ή εγώ που δουλέφκω που τα οκτώ μου τζαι είχα παρπέρικο στο Βαρώσι πριν τον πόλεμο;”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ "Pompadour το νέο frozen yogurt"

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη barber shop,

Ο εναγόμενος (μπαρμπέρης) παραβίασε τα εκ του νόμου απορρέοντα καθήκοντα του ως κουρέας σε ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον που δεν μπορεί, σε μία χώρα κοσμική και δημοκρατική όπως η Κύπρος, πόσο μάλλον στην οδό Κιτίου Κυπριανού, να συνυπάρξει αρμονικά με την post modern nouvelle vague των ψαλιδοχέρηδων της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης barber shop αξιώνει:

-Γενικές αποζημιώσεις για παραβίαση των εκ του νόμου απορρεόντων καθηκόντων του εναγομένου.
-Αποζημιώσεις για κομπλεξικές βλάβες, ινφλουένσερ απώλειες.
-Γενικές αποζημιώσεις για ταλαιπωρία η/και ψυχική οδύνη και ηθική βλάβη (539,072 ευρώ)

Το πιο πάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Περισσότερα Λαφαζαnews εδώ.

Σχόλια

Κι’ άλλα Fabulous

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές συνέδριο των Flat Earthers

Εδώ όπου το ψέκασμα καθίσταται εκ των ων ουκ άνευ

πρίν από 2 ημέρες

Ο αραβικής καταγωγής μπαρμπέρης μου στη Λευκωσία δεν έχει τατουάζ μανίκια

H τέχνη του όμως είναι διαχρονική σαν το μαχαλεπί. Δεν είναι frozen yoghurt

πρίν από 4 ημέρες

Hack you motherhackers

Όταν η Θεοχάρους συνάντησε τον Mr. Robot

πρίν από 6 ημέρες