Cinema

Είναι ντροπή να περιμένεις το επόμενο Fast and Furious;

Στα 27 σου;

14 June 2017

ΟΧΙ! Δεν είναι με την καμία

Γράφει ο Αντρέας Ψάλτης

Είναι ντροπή να περιμένεις πώς και πώς το επόμενο The Fast and the Furious στα 27 σου;

ΟΧΙ! Δεν είναι με την καμία. Όσο κι΄ αν σε κράζουν, όσο κι΄ αν σε χλευάζουν, σε τρολάρουν, σε ειρωνεύονται εσύ μένεις εκεί! Όρθιος, δεν απαντάς, that’s the f@ckin επίπεδο!

Όταν βγήκε το πρώτο της… 8αλογίας ήσουν 11 χρονών, και η μόνη σοβαρή σου σχέση με το αυτοκίνητο ήταν όταν έμπαινες στο Ρενό Μεγκάν του παπά σου και πηγαίνοντας διακοπές στον Πρωταρά, αυτός επειδή μάλλον βαριότανε έκανε 2-3 προσπεράσματα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σου στον Θεό.

Γνώρισες τον μακαρίτη τον Μπράιαν, τον φίλο του Ντόμινικ και τις γκόμενες τους, τρελαινόσουνα με τις κόντρες και φυσικά έκανες σοβαρό πάρτι όταν άκουσες για το 2fast 2furious. Για τη δεύτερη ταινία δεν το συζητώ καν! Αδερφέ, με το χέρι στην καρδιά, πες μου πόσες φορές την ημέρα άκουγες το Act a fool του Ludacris? (Ξέρω ότι το ακούς και σήμερα, είμαι 100% σίγουρος).

Δεν είναι ντροπή, ακόμα κι΄ αν θες να το παίξεις υπεράνω λες την κλισέ φράση: «Δεν είχε τίποτε να δω ρε πελλέ τζαι είπα να το βάλω να περάσει λίο η ώρα». Δεν μπορείς να κρυφτείς όμως από τα άλλα αδέρφια, μέσα σου η καρδιά σου χτυπά δυνατά στην τελευταία κόντρα του Ντόμινικ και του Μπράιαν με τους κακούς!

Μεγαλώνοντας και αφού ο director της ταινίας συνέχιζε σχεδόν κάθε χρόνο να ανοίγει την καρδούλα σου φύλλα – φύλλα με νέα ταινία, σταμάτησες να πηγαίνεις στις πρεμιέρες στο σινεμά. Απλά έκανες μια φάουσα refresh στα torrent, στο tainies-online, στο gamato κλπ..

Δεν συζητώ καν τι έκανες μόλις ανέβαζαν την ταινία. Έκλεινες τα φώτα, ένωνες το laptop με τα μεγάφωνα και άπλωνες. Κατά βάθος ήξερες ότι ο The Rock θα γινόταν… καλός παρόλο που ο αγαπημένος σου ανέκαθεν ήταν ο μακαρίτης.

Το τελευταίο το είδες;

Εύκολα! Α ξέχασα την άλλη φράση που μπορείς να πεις για να δείξεις επίπεδο… «Ντάξει ήταν καλό ρε απλά επαρακάμαν το λλίο, έχει περισσότερο ξύλο παρά κόντρες» NOT! Δεν το εννοείς, δεν το εννοείς με την ΚΑΜΙΑ! Ξέρω ότι το ξύλο σε συνδυασμό με τις κόντρες, τα αυτοκίνητα που πετούν πάνω από τα πλοία, τις γέφυρες, τους πυραύλους που ο Ντόμινικ και τα παιδιά απέφευγαν, είναι τα καλύτερα σου, είναι η ζωή σου!

Καταλήγοντας…

Μην φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, εγώ κι΄ άλλοι τόσοι! Δεν είναι ντροπή, «φωτιά και τσεκούρι» στους προσκυνημένους που μετά την είδαν κυριλέ και βλέπουν μονάχα ταινίες με… νόημα! Το νόημα είναι στην Corona που κάνει cheers ο Ντομ με την οικογένεια και τους φίλους του! ΕΚΕΙ είναι το νόημα brother…

ΥΓ: Νόημα υπάρχει βεβαίως και στη γκόμενα που κατεβάζει από τον αέρα το σουτιέν της πριν τα αυτοκίνητα ξεκινήσουν…

Σχόλια

Κι’ άλλα Cinema

Με πρωτότυπο πάρτι στο καρνάγιο της πόλης κάνει είσοδο φέτος το Mικρού Μήκους

Μοναδική ευκαιρία για γνωριμία μ' ένα απίθανο κτήριο σε μια περιοχή ανεξερεύνητη

10.10.2017

Έβδομο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου

Φέτος δείχνει πιο οργανωμένο από ποτέ

10.10.2017

Το The Handmaid’s Tale είναι ίσως η πιο τρομακτική σειρά που είδαμε τελευταία

Για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να συμβεί

02.10.2017