ΠΑΖΑΡΙ

Η νέα αεροπορική TUS ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο για Ρώμη

Αν ακόμη δεν πήρες χαμπάρι, πρόκειται για νέα κυπριακή εταιρεία με βάση της τη Λάρνακα

13 October 2017

Οι επιλογές από και προς Κύπρο άρχισαν επιτέλους να πληθαίνουν και να φθηνίζουν

Συνεχίζει την επέκταση των δρομολογίων της η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways και από τον φετινό χειμώνα θα προσφέρει απευθείας πτήσεις Λάρνακα - Ρώμη.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις 10 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει δύο πτήσεις την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή, οι οποίες θα αναχωρούν στις 12:30 από τη Λάρνακα και στις 16:45 από τη Ρώμη. Τα εισιτήρια μονής διαδρομής αρχίζουν από 70 Ευρώ για τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη και 82 Ευρώ για τις πτήσεις από τη Ρώμη προς τη Λάρνακα, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων αεροδρομίου.

Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

Η νέα αεροπορική σύνδεση της TUS Airways θα εξυπηρετείται από τα δύο νέα Fokker 100 jet που μόλις πρόσφατα εντάχθηκαν στον στόλο της εταιρείας και τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει να διενεργούν πτήσεις από τη Λάρνακα στα ελληνικά νησιά και το Τελ Αβίβ.

Το Fokker 100, μοντέλο της ολλανδικής εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών Fokker, είναι ένα τζετ 100 επιβατών που προσφέρει στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η TUS Airways έχει ήδη αναπτύξει ένα διευρυμένο δίκτυο απευθείας πτήσεων συνδέοντας τα κυπριακά αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου με τη Χάιφα και το Τελ Αβίβ. Παράλληλα, διενεργεί απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα, τη Χάιφα και το Τελ Αβίβ προς τα ελληνικά νησιά.

Η Tus Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα "Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κεντρική βάση της Tus Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και σε πρώτο στάδιο η εταιρεία προγραμματίζει τη σύνδεση της Κύπρου με 16 προορισμούς στην ευρύτερη περιοχή, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιορδανία, την Αίγυπτο και το Λίβανο.

Ο στόλος της TUS Airways αποτελείται από πέντε γρήγορα και άνετα αεροσκάφη, και συγκεκριμένα δύο Fokker 100 jests και τρία Saab2000 50 θέσεων.

Σχόλια

Κι’ άλλα ΠΑΖΑΡΙ

Laptop, tablet και desktop σε μια συσκευή

Δύναμη, ευελιξία και ταχύτητα μαζί

πρίν από 2 ημέρες

Κόκκινο όπως λέμε red alert

Φέτος είναι όλα κόκκινα

πρίν από 5 ημέρες

Το Antique à Boutique ήρθε «για να μας συστήσει το vintage στοιχείο όπως δεν το έχουμε δει ξανά»

Αυτό γράφει σε μήνυμα που μας στάληκε

04.10.2017