Shoot me, stars

Μα τον Δία στον Σκορπιό, μέρος δεύτερο

Ας δούμε πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

5 November 2017

Σαν μια μπαλάντα αισθήσεων και παραισθήσεων

Γράφει ο Γιάννης Προκοπίου

Πριν λίγες μέρες είχαμε καταπιαστεί με το τι σημαίνει που ο μεγάλος πλανήτης Δίας μόλις μπήκε στον Σκορπιό, όπου και πρόκειται να στρογγυλοκάτσει για τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Ας δούμε τώρα πως αναμένεται να επηρεάσει ξεχωριστά το κάθε ζώδιο.

Κριός

Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό σας ανοίγει την πόρτα σε ένα υπόγειο κελάρι γεμάτο βιβλία, μέσα στα οποία είναι γραμμένα όλα όσα δώσατε και όλα όσα έχετε λάβει. Επίσης, γραμμένα είναι αυτά που περιμένετε να λάβετε και τι οι άλλοι αναμένουν να δώσετε. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, κοιτάξτε αυτά τα βιβλία με περισσότερη προσοχή από ό, τι είχατε όταν καταγράφατε αυτές τις ανταλλαγές.
Ο χρόνος του Δία στο Σκορπιό θα σας προσφέρει επίσης μια πληρέστερη κατανόηση του θανάτου και αυτών που έφυγαν από τη ζωή. Κοιτάξτε τις μυστικές ανταλλαγές όχι μόνο ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους, αλλά και τη ροή της δύναμης από τη ζωή στο θάνατο και πίσω.

Ταύρος
Τώρα που ο μεγάλος πλανήτης βρίσκεται στο Σκορπιό, θα είναι ο οδηγός σας για να περιηγηθείτε στον χορό των σκιών μέσα στις σχέσεις - οι σκοτεινοί εαυτοί αποκαλύπτονται μέσα από την οικειότητα. Εάν μπορείτε να δεχτείτε τόσο την αγκαλιά όσο και την απόρριψη, θα βρείτε τον εαυτό σας να αγαπά πιο έντονα από ποτέ. Είναι επίσης ένα έτος που μπορεί να σας βρει επιτέλους με το ταίρι που ονειρεύεστε.

Δίδυμοι
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Σκορπιό, ο Δίας δεν σκοπεύει να σας προσφέρει πλούτη, αλλά την θεραπεία από την φτώχεια. Παρόλο που και οι δύο οδηγούν σε οικονομικό κέρδος, είναι η διαφορά ανάμεσα στη δημιουργία ενός θετικού και στην αφαίρεση ενός αρνητικού. Ελέγξτε τις τρέχουσες δαπάνες και σκεφτείτε πώς μπορείτε να μειώσετε τα γενικά έξοδα σας.
Οι ίδιες ευκαιρίες επέκτασης ισχύουν και για τη σωματική σας υγεία. Μειώστε αυτά που μειώνουν τη ζωτικότητα σας και θα βρείτε τη δύναμή σας αισθητά βελτιωμένη.

Καρκίνος
Για τον επόμενο χρόνο, ο Δίας θα σας καθοδηγεί στα βάθη της δημιουργικότητας σας, σε υπόγειες πηγές μυστηρίου και χαράς. Ο Δίας όχι μόνο θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε αυτό που έχετε να προσφέρετε, αλλά και θα αυξήσει την εμπιστοσύνη σας στις δημιουργίες σας.
O χρόνος του Δία στο Σκορπιό σηματοδοτεί επίσης μια γενική αφθονία καλών στιγμών και ένα πιο τυχερό έτος από αυτό που τελειώνει.

Λέων
Κατά τη διάρκεια του χρόνου που ο Δίας θα βρίσκεται στο Σκορπιό, ο μεγάλος πλανήτης θα σας δελεάσει να εξερευνήσετε την οικογενειακή σας ιστορία, καθώς και τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και τόπων. Αν δώσετε προσοχή, θα αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει "σπίτι".
Ο Δίας στο Σκορπιό σκοπεύει επίσης να σας προσφέρει ευκαιρίες για να θεραπεύσετε πληγές από την οικογένεια. Η φύση της θεραπείας αυτής περιλαμβάνει μια διαδρομή βαθιά μέσα στις πληγές σας. Η λύση δεν είναι κάπου μακριά αλλά σε γνώριμά σας πρόσωπα.

Παρθένος
Ενώ βρίσκεστε μέσα στο Σκορπιό, ο Δίας θα ενδιαφέρεται περισσότερο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Ο μεγάλος πλανήτης οφείλει να επισημάνει τα μικρά θέματα που απασχολούν το ημερολόγιό σας, καθώς και πώς μπορείτε να τα εξομαλύνετε.
Αναζητήστε μικρές «ευλογίες» που βρίσκονται στου παράδρομους, στον δρόμο μεταξύ του σπιτιού σας και του σουπερμάρκετ. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο χώρο ανάμεσα στους διάφορους προορισμούς σας - υπάρχουν μικροί θησαυροί που βρίσκονται σε αυτό το χώρου που συχνά τους παραβλέπουμε.

Ζυγός
Ο χρόνος του Δία στο Σκορπιό έχει πολλά να σας διδάξει σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα των οικονομικών σας, καθώς και τι ακριβώς κάνει κάτι ή κάποιον πολύτιμο για σας. Ο Σκορπιός είναι ένας χώρος καλής οικονομικής τύχης για εσάς, αν και είναι σημαντικό να μην θεωρήσετε δεδομένη αυτή την τύχη. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και δημιουργείστε νέες πηγές εσόδων.

Σκορπιός
Στο Σκορπιό, ο Δίας έχει σχέδια να σας επιβεβαιώσει, να σας ενθουσιάσει και να σας επεκτείνει. Όχι μόνο αυτό, αλλά για το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο σας θα σας τυλίξει σε μια κουβέρτα τύχης και προστασίας. Προκαλέστε τον εαυτό σας να αισθανθείτε πιο αισιόδοξοι, ακόμη και αν νιώθετε άβολα με αυτό το συναίσθημα. Η ικανότητα σας να σκέφτεστε τους κινδύνους και να προφυλάσσεστε από αυτούς είναι μια σημαντική σας ικανότητα ως παιδιά του Σκορπιού, αλλά η ικανότητα σας να οραματίζεστε το θετικό και να «ανοίγεται» τον εαυτό σας είναι εξίσου ισχυρή τώρα.

Τοξότης
Στο Σκορπιό, ο Δίας θα σας οδηγήσει βαθύτερα στον λαβύρινθο της ψυχής σας. Θα βρείτε εκεί τους δαίμονες σας να σας περιμένουν. Κάποιοι μπορεί να χρειαστείτε ψυχολογική βοήθεια ενώ άλλοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε δελεαστικές και δυνητικά επικερδείς προσφορές. Η ενασχόληση σας με την ψυχολογία του βάθους θα σας αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς και η τέχνη του ονείρου. Είναι ένα έτος που προσφέρετε για οραματισμό των μελλοντικών σας κινήσεων, όταν του χρόνου τέτοια εποχή ο δικός σας πλανήτης Δίας, θα περάσει στο ζώδιο σας για να σας απογειώσει.

Αιγόκερος
Η χρονιά που ο Δίας θα βρίσκεται στο Σκορπιό περιλαμβάνει για σας ευκαιρίες για να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς και για να αντιληφθείτε την ψυχοδυναμική της φιλίας και της εχθρότητας. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε καινούργιες επαφές και μπορεί να βρείτε ισχυρούς συμμάχους και ευεργέτες. Επίσης, σκεφτείτε τι μπορείτε να προσφέρετε εσείς ως μέντορας και ευεργέτης στους άλλους.

Υδροχόος
Ενώ ο Δίας είναι στο Σκορπιό, σκοπεύει να ενθαρρύνει την επαγγελματική σας φιλοδοξία και να εντοπίσει ευκαιρίες για να προχωρήσετε δυναμικά. Επιπλέον, ο Δίας θα φωτίζει τα μυστικά ποτάμια που ρέουν προς και από την εξουσία και θα σας διδάξει πώς να πλοηγηθείτε σωστά στα νερά τους.

Ιχθύς
Ο χρόνος του Δία στο Σκορπιό θα ευλογήσει τον χρόνο που ξοδεύετε για μάθηση, αλλά κυρίως τις έρευνές σας σε φιλοσοφικά, πνευματικά και μαγικά θέματα. Ο μεγάλος πλανήτης σκοπεύει να ενισχύσει και να τελειοποιήσει την αίσθηση του σκοπού σας. Ο σκοπός είναι ένα αόρατο αλλά ισχυρό πράγμα. Μετατρέπει την εξάντληση σε ένταση, και το αδύνατο στο πραγματικό. Όταν κινείστε με σκοπό, κινείστε όπως ένας ποταμός, μεταφέροντας μαζί σας και άλλους.

Σχόλια

Κι’ άλλα Shoot me, stars

Μα τον Δία που μπήκε στον Σκορπιό

Ο μεγάλος πλανήτης μόλις μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού και θα στρογυλλοκάτσει για 12 μήνες

25.10.2017

Καυτός κι αστρολογικά ο Αύγουστος

Tραμπ και ΗΠΑ επηρεάζονται τα μάλα, στο παρελθόν με τέτοια όψη προκλήθηκε θάνατος

18.08.2017

Ο ουρανός με τ ' άστρα τον Ιούλιο

Γενικώς μην το πολυσκέφτεσαι, καλοκαίρι είναι

03.07.2017