ΘΕΑΤΡΟ

Ηθοποιοί από παντού στη Μεσόγειο

Θα βρεθούν δεμένοι ο ένας με τον άλλον στις θαλασσινές σπηλιές της Πέγειας

11 August 2017

Το Πάφος 2017 και ο Μάριος Ιωάννου παρουσιάζουν

Με μεγάλη χαρά, όπως μας γραφούν, οι διοργανωτές της θεατρικής παράστασης «Ενώνοντας τη Μεσόγειο» μας ενημερώνουν πως το έργο τους θα λάβει χώρα στις 15-18 Αυγούστου, στις θαλασσινές σπηλιές στον κόλπο της Πέγειας, δίπλα από το γνωστό ναυάγιο.

Ο ηθοποιός Μάριος Ιωάννου, ως σκηνοθέτης του «Ενώνοντας τη Μεσόγειο» δημιουργεί μαζί με μια μεγάλη ομάδα από την Κύπρο και το εξωτερικό έναν συγκλονιστικό θεατρικό κόσμο που συνδέει τη Μεσόγειο και τους ανθρώπους της. Ηθοποιοί από την Αλεξάνδρεια, τη Βαρκελώνη, τη Μασσαλία, την Πάφο, τη Σμύρνη, και την Ταγγέρη, θα βρεθούν δεμένοι ο ένας με τον άλλο σε μια σκηνή στον κόλπο της Πέγειας, και μαζί θα εξερευνήσουν τις έννοιες της κοινής θάλασσας και της κοινής πατρίδας.

Οι έξι ναυαγοί, χωρίς ρότα, αρχίζουν να καταπιάνονται με μεγάλα ερωτήματα: πώς αντιλαμβάνονται τη ζωή και τον θάνατό τους; Πώς οι προσωπικές τους αφηγήσεις επηρεάζονται από τα στερεότυπα, τις κοινωνικές συνθήκες, τη θρησκεία, τις προσωπικές τους μνήμες και την εθνική τους ταυτότητα; Tι ονειρεύονται και τι ελπίζουν καθώς οι νύχτες περνούν με φόντο την απέραντη θάλασσα;

Το έργο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πάφος 2017. Η γλώσσα των παραστάσεων είναι η αγγλική αλλά θα ακουστούν και οι γλώσσες όλων των άλλων χωρών που αντιπροσωπεύονται στο έργο.

Eισιτήρια προπωλούνται στο www.soldoutticketbox.com, στα καταστήματα και στα περίπτερα SoEasy σε όλη την Κύπρο, και στο Pafos TimeOut Kiosk.

Σχόλια

Κι’ άλλα ΘΕΑΤΡΟ

«Εκκλησιάζουσες» από τους Αντι-δρώντες

Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο Μελίνα Μελκούρη

πρίν από 54 λεπτά

Σε νεκροτομείο ενδυμάτων μετατρέπεται το βεστιάριο του ΘΟΚ

Για την πρώτη παράσταση του dubitanda σε σύλληψη και σκηνοθεσία Στέφανου Δρουσιώτη

πρίν από 3 ημέρες

Στην Κύπρο την ερχόμενη Δευτέρα ο ανατρεπτικός Νίκος Καραθάνος

Συνάντηση μαζί του μόνο για μια βραδιά στο Θέατρο Αποθήκες

πρίν από 5 ημέρες