The 20 euros Review στο ταβερνάκι του Πάμπου

Κυπριακοί μεζέδες όπως πρέπει με 19, 80 ευρώ το άτομο

Γράφει η Στέφανη Μαρίσα Λάμπρου • 13 Dec 2017

Τα τελευταία αρκετά χρόνια έχει γίνει από τις δημοφιλέστερες ταβέρνες στη Λευκωσία και όχι άδικα, τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδι.

Ιθύνων νους ο ... Πάμπος από τη Λάρνακα, τον οποίο και συναντήσαμε ένα δειλινό που βρεθήκαμε επί τόπου με την κάμερά μας για να βιντεογραφήσουμε μια «γεύση» από την ταβέρνα που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη εξέχουσων προσωπικοτήτων της πρωτεύουσας από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Ο περίφημος Πάμπος!

Ο δουλευταράς ιδιοκτήτης του δουλεύει με πολύ πάθος και μεράκι στον χώρο της εστίασης από την ηλικία των 15 ετών. Σχόλαγα από το σχολείο, πήγαινα σπίτι, έτρωγα και αμέσως μετά ξεκινούσα δουλειά σε μια ταβέρνα τότε στη Λάρνακα, μας είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει πως το ταβερνάκι στη Λευκωσία, που λειτουργεί με επιτυχία για περισσότερα από δέκα χρόνια τώρα, ήταν για τον ίδιο ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα.

Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα τόσο στα μαγειρευτά φαγητά του μεσημεριού όσο και στους παραδοσιακούς μεζέδες, καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του ταβερνακίου έχει αδιαμφισβήτητα διαδραματίσει η φιλοξενία που εισπράττει κανείς όταν βρεθεί εκεί καθώς και η πολύ ζεστή και προσεγμένη ατμόσφαιρα.

Σχετικά με την συντάκτρια

Στέφανη Μαρίσα Λάμπρου

Η Στέφανη Μαρίσα πιστεύει ότι ο κυνισμός είναι ένδειξη ρομαντισμού και ο σαρκασμός βασικό συστατικό του χιούμορ. Επίσης πιστεύει πως ο Δάντης θα έγραφε μια διαφορετική εκδοχή της «Κόλασης» αν γνώριζε τους Κύπριους πολιτικούς

The 20 Euros Review