Ένα ιστορικό ξενοδοχείο στις Πλάτρες άνοιξε ξανά μετά από ριζική ανακαίνιση

Ένα ιστορικό ξενοδοχείο στις Πλάτρες άνοιξε ξανά μετά από ριζική ανακαίνιση

Πρόκειται για ένα τουριστικό θέρετρο που χρονολογείται από το 1950

Πρόκειται για ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα και πολυσύχναστα ορεινά χωριά της Κύπρου. Οι Πλάτρες ανέκαθεν από την περίοδο της Αγγλοκρατίας στην Κύπρο αποτελούσαν χώρο διακοπών τόσο για τους αποικιοκράτες όσο και για τους ντόπιους κατοίκους του νησιού.

Σήμερα οι Πλάτρες αναβιώνουν ως τουριστικός προορισμός με πολλά έργα ανάπτυξης, υποδομές, ξενοδοχεία και ανακαινίσης. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ριζικών αλλαγών ένα ιστορικό ξενοδοχείο των Πλατρών επέστρεψε ανανεωμένο, με νέο πρόσωπο έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του. 

7

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Kallithea INN που βρίσκεται 10 μόλις χιλιόμετρα από το Τρόοδος, και χρονολογείται από το 1950, άνοιξε ξανά τις πόρτες του μετά από ριζική ανακαίνιση. Συγκεκριμένα, η νέα γενιά της οικογενειακής επιχείρησης ανέλαβε να λειτουργήσει ξανά το Kallithea INN.

Το ανανεωμένο πρόσωπο του Kallithea INN εντάσσεται στο πλαίσιο ανακαίνισης των ιστορικών ξενοδοχείων των Πλατρών όπως το Forest Park και το Petit Palais. 

7

Η ξενοδοχειακή μονάδα δέχεται κρατήσεις μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. 

Βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρων από το κέντρο του χωριού και διαθέτει εννέα δωμάτια με δυνατότητα φιλοξενίας δύο μέχρι τεσσάρων ατόμων έκαστο.

9

Επιπρόσθετα, στους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει μπαρ και εστιατόριο με a la carte μενού, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται και άλλα εστιατόρια.

Loader