Η Κύπρος είναι μια από τις κορυφαίες χώρες της Ευρώπης για υπαίθριες περιπέτειες

Η Κύπρος είναι μια από τις κορυφαίες χώρες της Ευρώπης για υπαίθριες περιπέτειες

Το loveholidays κατέταξε τις καλύτερες ευρωπαϊκές χώρες για υπαίθριες περιπέτειες για την τέλεια συγκίνηση στις επόμενες διακοπές σου

Οι ταξιδιωτικοί εμπειρογνώμονες του loveholidays αποκάλυψαν τις καλύτερες ευρωπαϊκές χώρες για τους ταξιδιώτες που αναζητούν διακοπές γεμάτες αδρεναλίνη, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως το μεγαλύτερο υψόμετρο και ο αριθμός των εθνικών πάρκων.

Η κατάταξη λαμβάνει υπόψη 8 διαφορετικούς παράγοντες: μεγαλύτερο υψόμετρο, μεγαλύτερη επιφάνεια λίμνης, εθνικά πάρκα, μήκος ακτογραμμής, τρενάκια, χιονοδρομικά κέντρα, ποδηλατικές διαδρομές και διαδρομές αναρρίχησης.

Με βάση τα ευρήματα, η Γερμανία καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ακολουθούμενη από τη Γαλλία και την Ιταλία. Η Κύπρος κατατάσσεται στην 29η θέση με 648 χιλιόμετρα ακτογραμμής, 130 επίσημες διαδρομές ορεινής ποδηλασίας και 269 διαδρομές αναρρίχησης σε βράχο.

Ο δείκτης αναδεικνύει τις κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες οι λάτρεις της περιπέτειας θα ήθελαν να ταξιδέψουν όταν κλείσουν την επόμενη περιπέτειά τους. Οι χώρες κατατάχθηκαν με βάση διάφορους παράγοντες, όπως το μεγαλύτερο υψόμετρο, η μεγαλύτερη επιφάνεια λίμνης, ο αριθμός των εθνικών πάρκων, το μήκος της ακτογραμμής σε χιλιόμετρα και ο αριθμός των τρενάκι του λούνα παρκ, των χιονοδρομικών κέντρων, των ποδηλατικών διαδρομών και των αναρριχητικών χώρων.

Φωτογραφία

Loader