Πάμε για brunch σε ένα παραμυθένιο κήπο στο χωριό

Πάμε για brunch σε ένα παραμυθένιο κήπο στο χωριό

Νόστιμα πιάτα σε ένα μαγευτικό σημείο της Κύπρου που αξίζει να επισκεφτείς

Πώς θα σου φαινόταν να απολαύσεις το brunch σου ανάμεσα σε βοτάνια και λεβάντες σε ένα καταπράσινο βοτανικό κήπο εκτός πόλης που θα λατρέψουν και τα παιδιά.

Αν δεν έχεις ακόμα επισκεφτεί τον Βοτανικό Κήπο CyHerbia στο χωριό Αυγόρου, ίσως, τώρα να είναι αυτή η ευκαιρία για να το πράξεις. 

Ένας καταπράσινος χώρος με βοτάνια, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά, ψηλά κυπαρίσσια και ένα παραμυθένιο λαβύριθνο στο οποίο θα περιπλανηθείς και θα διασκεδάσεις αναζητώντας τον... Μινώταυρο που όντως θα τον δεις στο τέλος της διαδρομής. 

Ο γνωστός βοτανόκηπος στο Αυγόρου όλα αυτά τα χρόνια έχει καθιερωθεί για τις εκδηλώσεις και το Φεστιβάλ Λεβάντας που διοργανώνει. Έφτασε λοιπόν ο καιρός να γίνει και ένας προορισμός εκτός πόλης για brunch. Μάθε λοιπόν πως το CyHerbia θα σερβίρει πλέον καθημερινά από τις 10:00 το πρωί brunch στον δικό του χώρο που λέγεται Botanicus Bistro. Πλέον το εστιατόριο μαζί με το μεσημεριανό του θα σερβίρει και brunch με νόστιμες δημιουργικές αλμυρές και γλυκές επιλογές για μικρούς και μεγάλους. 

Δείτε το μενού για το brunch 

1

Info

Δευτέρα-Κυριακή 10.00-19.00, Λεβάντας 101, Αυγόρου, επ. Αμμοχώστου. Τηλ. 99915443. 

Loader