Τα γιορτινά πακέτα που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Κύπρου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Τα γιορτινά πακέτα που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Κύπρου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Αυτά είναι τα ξενοδοχεία του νησιού που θα παραμείνουν ανοιχτά τον χειμώνα

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι Ξενοδοχεία Μέλη του που θα παραμείνουν ανοικτά κατά τον τρέχοντα χειμώνα, έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και σας προσκαλούν να απολαύσετε γλυκά Χριστούγεννα και μια χαρούμενη Πρωτοχρονιά.

Προσφέρεται έτσι η επιλογή στους συμπατριώτες μας να αποδράσουν και να απολαύσουν την ξεκούραση που αξίζουν σε Ξενοδοχειακές Μονάδες Μέλη του ΠΑΣΥΞΕ και επί τούτου προβάλλει τα εορταστικά τους πακέτα.

Συναφώς προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι συμπατριώτες μας που επιθυμούν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη θαλπωρή των Κυπριακών Ξενοδοχείων, όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ www.cyprushotelassociation.org (Εορταστικά Πακέτα-Χριστούγεννα 2022 & Πρωτοχρονιά)για να ενημερωθούν ανάλογα και να κάνουν τις κρατήσεις τους απευθείας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες που θα επιλέξουν.

www.cyprushotelassociation.org/christmas-new-year-packages 

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, προχωρούμε με ελπίδα και δύναμη για τη νέα χρονιά που μας αναμένει. Ας δημιουργήσουμε λοιπόν αξέχαστες αναμνήσεις για όλους μας! 

 

Φωτογραφία: PixABay 

Loader