Αυτές είναι οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Πόλης Χρυσοχούς

Αυτές είναι οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Πόλης Χρυσοχούς

Εκτός από τις υπέροχες παραλίες που μας προσφέρει η χερσονησος Ακάμα, η “πόλη” προσφέρει απλόχερα διασκέδαση που θα μας κρατήσει εκεί όλο τον Αύγουστο!

Η χερσόνησος ακάμα αποτελεί το διαμάντι της Κύπρου, τόσο για το πράσινο, όσο και για τις ξεχωριστές παραλίες που έχει. Κάθε Κύπριος θα βρεθεί τουλάχιστον μια φορά στα καταγάλανα νερά του Ακάμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ μερικοί απο μας επιλέγουν φανατικά κάθε χρόνο την Πάφο για τις καλοκαιρινες μας διακοπές.

Αν είστε λοιπόν από αυτούς που επιλέγουν να περάσουν τις καλοκαιρινές αυγουστιάτικες τους διακοπές στις περιοχές, η πόλη χρυσοχούς έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για να κρατήσει τους επισκέπτες απασχολημένους! 

Μια παραδοσιακή βραδιά έρχεται από τους Αρετή Κετιμέ και Στέφανο Πελεκανή την Δευτέρα 12 Αυγούστου, ενώ το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Φοίνικα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Αυγούστου με τον Έλληνα τραγουδιστή Μάκη Δημάκη στο Πάρκο Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς στις 20:00. Επίσης θα διεξαχθούν θεατρικές παραστάσεις και προβολές ταινιών 

Το Φεστιβάλ Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού με παραδοσιακά προϊόντα και λαϊκή τέχνη στο Πάρκο Αγίου Ανδρονίκου στις 19:30 θα σημάνει το τέλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Είσοδος ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις, με εξαίρεση το φεστιβάλ Φοίνικα, στις 14 Αυγούστου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

πολη εκδηλωσεις

μακης δημακης

 

Πηγή φωτογραφιών

Loader