Ένας δημοφιλής προορισμός για brunch στο χωριό, μόλις ανακοίνωσε ότι επιστρέφει

Ένας δημοφιλής προορισμός για brunch στο χωριό, μόλις ανακοίνωσε ότι επιστρέφει

Επανέρχεται με φθινοπωρινή διάθεση και το εξαιρετικό του κυπριακό γκουρμέ brunch

Μύρισε χωριό! Ο Οκτώβριος έφερε τα πρωτοβρόχια, μύρισε το χώμα και η διάθεση για ζεστασιά και όμορφες στιγμές στα χωριά της Κύπρου. Τι καλύτερο από ένα γευστικό κυπριακό brunch σε ένα από τα πιο δημοφιλή πλέον μαγαζιά του νησιού που βρίσκεται στο χωριό Φαρμακάς.

Ο λόγος για το ιδιαίτερο μαγαζί του Φαρμακά που σερβίρει ποιοτικό και γκουρμέ κυπριακό brunch, το 1842 που τον τζιησβέ στο fréddo. 

Αν και με το τέλος του καλοκαιριού μας αποχαιρέτησε εντούτοις σήμερα μας ενημερώνει ότι επιστρέφει και ετοιμαζόμαστε ήδη για να κλείσουμε τραπέζι. Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο μαγαζί συνεργάζεται με τον γνωστό Κύπριο σεφ Σταυρή Γεωργίου ο οποίο υπογράφει τα πιάτα του μενού και κάποια σαββατοκύριακα βρίσκεται και ο ίδιος στην κουζίνα του εστιατορίου για να ετοιμάσει τα εκλεκτά πιάτα. 

Οι ιδιοκτήτες βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο να επιστρέψουν και να ανοίξουν ξανά τις πόρτες του μαγαζιού τους. Αποφάσισαν λοιπόν την ημέρα του μεγάλου ΟΧΙ του ελληνισμού την 28η Οκτωβρίου να επανέλθουν για να πουν το μεγάλο ΝΑΙ όπως σημειώνουν στα social media τους. 

Έτσι, λοιπόν 1842 που τον τζιησβέ στο fréddo από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου επιστρέφει να λέει μόνο ΝΑΙ και να μας ετοιμάζει ξανά το μυρωδάτο του καφέ και τα πεντανόστιμα πιάτα του. 

 

Loader