Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου (Βίντεο)

Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου (Βίντεο)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στα επίσημα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού #SanTaLefkara

Τα πανέμορφα Λεύκαρα άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας υποδέχτηκαν στο πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό τους το #SanTaLefkara που θα το απολαμβάνουμε μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2024 με πολλές δραστηριότητες, όμορφες στιγμές κι εκπλήξεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michalis Christodoulou TheCypriotTraveler (@thecypriottraveler)

Ο Δήμος Λευκάρων και ο δήμαρχος Σοφοκλής Σοφοκλέους μαζί με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου μέτρησαν αντίστροφα στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού #SanTaLefkara και φωταγώγησαν τα δύο ψηλότερα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα που βρίσκονται στην αυλή του παλιού δημαρχείου ύψους 26 και 20 μέτρα αντίστοιχα!

9

9

Πρόκειται για δύο αγέρωχα πανήψηλα κυπαρίσσια τα οποία θα φωτίζουν για φέτος τις όμορφες χριστουγεννιάτικες νύχτες στις εκδηλώσεις που θα βιώνουμε στα Λεύκαρα. 

Τα δύο κυπαρίσσια θα αποτελέσουν αναμφίβολα το σήμα κατατεθέν του Χριστουγεννιάτικου Χωριού #SanTaLefkara που θα μας κρατήσει συντροφιά φέτος τις γιορτές μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου! 

Εκεί βρέθηκε και η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και Πρέσβειρα Προορισμού Αριστείας Ορεινής Λάρνακας Στέλλα Γεωργιάδου που ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες της και το χριστουγεννιάτικό της τραγούδι «Όλα Γιορτινά»! 

 

 

Loader