Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κυπερούντας ζωντανεύει και φέτος - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κυπερούντας ζωντανεύει και φέτος - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ένα από τα μεγαλύτερα ορεινά χωριά του Τροόδους υπόσχεται αξέχαστες στιγμές και παραμυθένια Χριστούγεννα

To Υφυπουργείο Τουρισμού μας προσκαλεί και φέτος στα επτά πανέμορφα παραδοσιακά χωριά και δήμους της Κύπρου μας για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές και αμέτρητες αυθεντικές εμπειρίες! Αναμεσά τους και το Κεφαλοχώρι Πιτσιλιάς, η Κυπερούντα που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να μας υποδεχθεί φέτος τις γιορτές.

Η Κυπερούντα έχει υψόμετρο 1.300 περίπου μέτρα πάνω από τη θάλασσα και είναι το μεγαλύτερο ορεινό χωριό της Κύπρου και φημίζεται για τα μήλα, το κρασί και τα παραδοσιακά αλλαντικά. 

Φέτος, η Κυπερούντα θα μεταμορφωθεί ξανά σε χριστουγεννιάτικο χωριό και μας προσκαλεί για να βιώσουμε το πνεύμα των ημερών και να περάσουμε όμορφες στιγμές, μικροί και μεγάλοι. Οι κάτοικοι και οι νεολαία του χωριού ετοιμάζονται με χαρά για όλες τις λεπτμέρειες των φετινών εκδηλώσεων που έχουν ετοιμάσει. 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα βρίσκεται και φέτος στην γραφική πλατεία της Κυπερούντας και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για παιδιά, χειροτεχνίες, street food, διάφορα είδη από γλυκά, φαγητό, ποτά, ζεστά και κρύα αλλά και διάφορα τοπικά προϊόντα προς πώληση. Η κοινότητα μας έχει ετοιμάσει ενημερωτικές καρτέλες ώστε να γνωρίζουμε πού θα πάμε για φαγητό, πού διανυκτερεύσουμε αν το επιθυμούμε και τι θα δούμε στο χωριό. 

Το χριστουγεννιάτικο χωριό της Κυπερούντας φέτος θα λειτουργεί:

Από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου μόνο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου καθημερινά. Και το σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιανουαρίου 2024 

9

9

9

9

9

9

9

9

Loader