Παιχνίδι Προσανατολισμού στα γραφικά δρομάκια του Πέρα Πεδίου

Παιχνίδι Προσανατολισμού στα γραφικά δρομάκια του Πέρα Πεδίου

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου

Η Επιτροπή Νέων του Σωματείου Αποδήμων, Φίλων και Κατοίκων Πέρα Πεδίου (ΣΑΦΚ Πέρα Πεδίου) διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο ¨Παιχνίδι Προσανατολισμού και Κρυμμένου Θησαυρού στα Γραφικά Δρομάκια του Πέρα Πεδίου¨, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 και ώρα 17:30

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στα δρομάκια του χωριού μας για να δώσουμε την δυνατότητα σε συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα καίρια σημεία του όμορφου χωριού μας, να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους και παράλληλα να λάβουν μέρος σ’ ένα διασκεδαστικό παιχνίδι άθλησης.

Όλοι οι συμμετέχοντες είτε ατομικά είτε σε ομάδες θα πρέπει να περπατήσουν μια καθορισμένη διαδρομή να ανακαλύψουν τα σημεία αναφοράς που σηματοδοτούνται με σημαία και να ολοκληρώσουν τη διαδρομή αφού απαντήσουν σωστά σε 10 ερωτήσεις σχετικές με την ιστορία του χωριού. Ο παίχτης που θα περάσει από όλα τα σημεία της δισρομής και θα έχει απαντήσει σωστά όλα τα ερωτήματα θα είναι νικητής.

Αφού ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο χώρο στάθμευσης του χωριού (δίπλα από την παιδική χαρά) θα υπάρχει φαγητό, ποτό και παγωτό προς πώληση όπως και μουσική.

Εκκίνηση και Τερματισμός του Παιχνιδιού: Χώρος Στάθμευσης του χωριού (πλησίον της παιδικής χαράς )

Ώρα: 17:30 - 23:00

Κόστος Συμμετοχής: 3€

Πληροφορίες και Προκρατήσεις: 99909235

7

Loader