4+1 αγροτουριστικά καταλύματα για την απόλυτη ολοκληρωμένη “βουνίσια” εμπειρία

4+1 αγροτουριστικά καταλύματα για την απόλυτη ολοκληρωμένη “βουνίσια” εμπειρία

Φθινόπωρο και τριήμερα σημαίνει διανυκτερεύσεις στα όμορφα βουνά του νησιού!

Όσο “γλυκαίνει” ο καιρός, τόσο νιώθουμε την ανάγκη να “πάρουμε” τα βουνα και να χαλαρώσουμε ανάμεσα στο όμορφο πράσινο. Ιδανικά σκεφτείτε αυτό: Βλέπετε έξω από το παράθυρό σας τα όμορφα βουνά, ενώ στο χώρο ακούγονται τα ξύλα που σιγοβράζουν σε συνδυασμό με τη μυρωδιά που καίγονται, ενώ γεύσετε καλά κυπριακά κρασιά που παράγει περήφανα ο τόπος μας. Αν δεν σας έπεισε η εικόνα, δείτε μερικές επιλογές οι οποίες μπορούν να σας προσφέρουν την απόλυτη κι ολοκληρωμένη εμπειρία αγροτουρισμού, μακριά από τη βαβούρα της πόλης. Το μυστικό είναι να δεχθείτε την χαλάρωση!

Harma Suites - Στενή Πάφου 

xarma suites

Αν και χτισμένο σε υψόμετρο περίπου 200 μέτρων το χωριό Στενή Πάφου, «βλέπει» από ψηλά τον κόλπο της Πόλης Χρυσοχούς, το δάσος Πάφου και τα γύρω χωριά.Στο χωριό Στενή βρίσκεται το αγροτουριστικό κατάλυμα “Χάρμα” το οποίο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του, αφού συνδυάζει με σικάτο τρόπο το μοντέρνο με το παραδοσιακό. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφόρων ειδών σουίτες, ενώ η κάθε μια μοναδική!

Απολαύστε την πισίνα και τις υπαίθριες διαθέσιμες δραστηριότητες της περιοχής ζώντας την εμπειρία του βουνού στο φουλ! 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Oinoessa Traditional Boutique Guest Houses - Λόφου 

oinoessa

Η Λόφου, μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Κύπρου, βρίσκεται στην περιοχή των χωριών «Αμπελοχώρια», περίπου 25 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Λεμεσού και περίπου 25 χιλιόμετρα από τα βουνά του Τροόδους.

Η Oinoessa είναι ένα συγκρότημα 5 πολυτελών πετρόχτιστων κατοικιών, που αποτελείται από 9 deluxe στούντιο σουίτες που περιβάλλουν μια ιδιωτική αυλή, στο όμορφο χωριό της Λόφου. θα Στην Oinoessa θα βρείτε γαλήνη και ηρεμία. Η τέλεια απόδραση από τα άγχη της σύγχρονης ζωής.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Lazaros Stone House - Λεύκαρα

lefkara lazaros

 

Τα Λεύκαρα είναι ένα χωριό που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Στα εκλεπτυσμένα δρομάκια του χωριού, με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα πέτρινα σπίτια, ένα παραδοσιακό σπίτι έχει μετατραπεί σε έναν ζεστό και άνετο χώρο. Οι ιδιοκτήτες θέλοντας να αναδείξουν τη διάσημη φιλοξενία και τις παραδόσεις των Λευκάρων, μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ένα συγκρότημα 7 δωματίων κατάλληλο για εξοχικές διακοπές. Η αυθεντική του αισθητική και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του διατηρούνται και η περίφημη πέτρα Λευκάρων είναι ένα από τα όμορφα χαρακτηριστικά του.

Bonus: Τα κατοικίδια επιτρέπονται. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Themis House - Λεμύθου 

themis house

Το Themis House είναι ένας αναπαλαιωμένος πετρόκτιστος ξενώνας, κρυμμένος στο καταπράσινο φυσικό τοπίο του Τροόδους και βρίσκεται στην είσοδο του πανέμορφου χωριού Λεμύθου. Η Λεμύθου βρίσκεται βορειοδυτικά της Λεμεσού, στη γεωγραφική περιφέρεια της Μαραθάσας. Απολαύστε ένα υπέροχο πρωινό έχοντας στο”πιάτο” σας μια θέα που “κόβει” ανάσες. Εισπνεύστε καθαρό βουνίσιο και εκπνεύστε ηρεμία. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Oinou Strata - Βουνί 

oinou strata

Το Βουνί είναι ένα γραφικό χωριό με λιθόστρωτα δρομάκια, παραδοσιακά σπίτια με ξύλινες πόρτες, μεγάλα παράθυρα, στενά μπαλκόνια και εσωτερικές αυλές, με πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά, ελκύει ντόπιους και ξένους. Στο Oinou Strata θα βρείτε όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα. Θα μπείτε σε έναν κόσμο πολυτέλειας και γοητείας σε αυτό το μοναδικό boutique ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει τρεις εξαιρετικές σουίτες και ένα παραδεισένιο Gin & Wine Bar, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη φημισμένη κυπριακή Φιλοξενία. Οι επισκέπτες βρίσκουν πολυτέλεια, γαλήνη, όμορφα τοπία και μοναδικές μυρωδιές. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή φωτογραφιών

Loader