Αντζέντα της εβδομάδας: Τι ωραίο γίνεται αυτή την εβδομάδα στο νησί

Αντζέντα της εβδομάδας: Τι ωραίο γίνεται αυτή την εβδομάδα στο νησί

Ανακαλύψτε τις Πιο Ενδιαφέρουσες Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες

Η εβδομάδα αυτή στην Κύπρο προσφέρει πληθώρα εκδηλώσεων για όλα τα γούστα, από θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις τέχνης μέχρι μουσικές συναυλίες και γαστρονομικές απολαύσεις.

Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές και οργανώστε την εβδομάδα σας με τις καλύτερες δραστηριότητες.

1. Έκθεση "Το Βάρος της Φυγής" της Μαρίας Ιωάννου Η έκθεση ασχολείται με την ύπαρξη και την επιβίωση μέσω διαφόρων υλικών και συμβολισμών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το βάρος της φυγής» στη νέα εικαστική πρόταση της Μαρίας Ιωάννου |  CyprusNews.Live

2. Larnaka Biodesign Festival 2024 Το φεστιβάλ περιλαμβάνει εργαστήρια, ομιλίες και εκθέσεις που εστιάζουν στην οικολογία και το βιώσιμο σχεδιασμό. Τα εισιτήρια κοστίζουν €10 και διατίθενται διαδικτυακά.

 

Larnaka BioDesign Festival - Larnaka 2030

3. Θεατρική Παράσταση "Φοίνισσες" του Ευριπίδη Η τραγωδία του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου θα ανέβει σε διάφορες πόλεις. Τα εισιτήρια κοστίζουν €15 και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα ταμεία των θεάτρων ή διαδικτυακά. φοινισεσ

4. Δημοπρασία Τέχνης της Cypria Περιλαμβάνει σπάνια έργα τέχνης από γνωστούς καλλιτέχνες. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Εσπερινή Δημοπρασία για το Fine Art Auction της Cypria , Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ -  mobile

5. Θεατρική Παράσταση "Το Κλουβί με τις Τρελές" Η κωμωδία παρουσιάζεται σε διάφορα θέατρα της Κύπρου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €20 και είναι διαθέσιμα στα ταμεία των θεάτρων και διαδικτυακά.

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ

6. Παράσταση "Αντιγόνη μετά τον Σοφοκλή" Η παράσταση συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, προσφέροντας μια φρέσκια ματιά στο διαχρονικό έργο του Σοφοκλή. Τα εισιτήρια κοστίζουν €18 και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα ταμεία των θεάτρων ή διαδικτυακά.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ

Αυτές είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο.

Loader