"O Αξιαγαπητος κύριος Τροχιδης" στο Θέατρο Ριάλτο

"O Αξιαγαπητος κύριος Τροχιδης" στο Θέατρο Ριάλτο

Για ένα μοναδικό θερινό σινεμά

Το Θέατρο Ριάλτο επιστρέφει και φέτος με το Θερινό Σινεμά του, προσφέροντας μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η μεγάλη οθόνη θα στηθεί στο χώρο στάθμευσης της γειτονικής ΣΕΚ και προσκαλεί όλους τους φίλους της έβδομης τέχνης να απολαύσουν μοναδικές στιγμές κινηματογραφικής μαγείας. Όλες οι ταινίες θα προβάλλονται στην αυθεντική τους γλώσσα με υπότιτλους στα ελληνικά και αγγλικά, προσφέροντας έτσι μια ποικιλία από διαφορετικές κινηματογραφικές εμπειρίες.

Οι προβολές θα ξεκινούν ακριβώς στις 21:00 και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο ταμείο του θεάτρου, τηλεφωνικά στο 77777745 και ηλεκτρονικά στο rialto.com.cy.

18/7 . O Αξιαγαπητος κύριος Τροχιδης / Raoul Taburin Γαλλία, 2018, 89’ Κ. Από το δημιουργό του πολυαγαπημένου “Μικρού Νικόλα”, Ζαν-Ζακ Σεμπέ, μία υπέροχη ιστορία για την φιλία, την αγάπη που θα απολαύσει όλη η οικογένεια! Γυρισμένη σε ένα ειδυλλιακό χωριό στις γαλλικές Άλπεις, ένας εξαιρετικά αγαπητός στους συγχωριανούς του, παλαιάς κοπής μάστορας ποδηλάτων κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Μια ταινία - μήνυμα για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη, που πάνω από όλα για τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τους φόβους και τις ανασφάλειες που παίρνουν την μορφή βοηθητικών τροχών στο ποδήλατο που λέγεται ζωή. Όσες φορές και αν έχουμε πέσει πάντα βρίσκουμε την δύναμη για να ξανασηκωθούμε. Σκηνοθεσία: Pierre Godeau

Ηθοποιοί/Cast:Benoit Poelvoorde, Edouard Baer, Suzanne Clement

ΤΡΊΤΗ, 18 ΙΟΥΛΊΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 9 Μ.Μ. στο Θέατρο Ριάλτο

Loader