«Πινόκιο»: Πρώτα πλάνα από τη live action (παραμυθένια) ταινία της Disney με τον Τομ Χανκς

«Πινόκιο»: Πρώτα πλάνα από τη live action (παραμυθένια) ταινία της Disney με τον Τομ Χανκς

Έρχεται στις 8 Σεπτεμβρίου στο Disney+.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ρόμπερτ Ζεμέκις σκηνοθετεί τη νέα live-action αφήγηση του «Πινόκιο», της αγαπημένης ιστορίας της ξύλινης μαριονέτας, που ξεκινάει μια θρυλική περιπέτεια που θα τον μεταμορφώσει σε πραγματικό αγόρι.

Ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί ως Τζεπέτο, ο ξυλουργός που δημιουργεί τον Πινόκιο (με τη φωνή του Μπέντζαμιν Εβαν Εϊνσγουόρθ) και του συμπεριφέρεται σαν να είναι γιος του. Ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ είναι ο Τζίμινι Κρίκετ, που υπηρετεί τον Πινόκιο ως οδηγός αλλά και ως η «συνείδησή» του. Η υποψήφια για Όσκαρ Σίνθια Ερίβο είναι η Μπλε Νεράιδα, ο Κίγκαν-Μάικλ Κι είναι ο «Τίμιος»Τζον, η υποψήφια για Όσκαρ Λορέιν Μπράκο είναι η Σοφία ο Γλάρος ένας νέος χαρακτήρας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ταινία, και ο Λουκ Έβανς είναι ο Αμαξάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ (@disneyplus)

Το live-action/CGI ριμέικ, που βασίζεται στο κλασικό παραμύθι «Οι Περιπέτειες του Πινόκιο» του Ιταλού συγγραφέα Κάρλο Κολόντι, το οποίο ενέπνευσε την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney «Pinocchio» του 1940, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Disney+ -και στην Ελλάδα- με αφορμή τον εορτασμό της Disney+ Day, όπου λανσάρει νέο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το thedisneyblog.com, στην ταινία ακούγονται τραγούδια από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων, μεταξύ των οποίων και το «When You Wish Upon a Star», σε ερμηνεία της Σίνθια Ερίβo.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Loader