O απόλυτος δωρεάν οδηγός για να περάσεις υπέροχα στη Λευκωσία

O απόλυτος δωρεάν οδηγός για να περάσεις υπέροχα στη Λευκωσία

Μπήκαμε αισίως στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και μετά από μια γεμάτη χρονιά, ανάγκη έχουμε όλοι να «αποφορτίσουμε» να διασκεδάσουμε, να το ρίξουμε λίγο έξω και να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά, τους φίλους και την οικογένεια μας.

Η Avant Garde σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας ετοίμασε το πιο ενημερωμένο online περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων, θα μάθεις γιατί πρέπει να επισκεφθείς την πρωτεύουσα αυτές τις γιορτές, μιας και η πόλη έχει «φορέσει» τα γιορτινά της και μας προσκαλεί να επισκεφθούμε το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε φέτος στην ιστορική Λαϊκή Γειτονιάς της πόλης.

Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη αυτές τις μέρες, την ιστορία της Πλατείας Ελευθερίας που άλλαξε την πόλη, θα βρεις τα μουσεία που αξίζει να επισκεφθείς καθώς και τα ωραιότερα πάρκα, ενώ θα θαυμάσεις και  τα επτά νέα σημαντικά έργα που έρχονται για να αναβαθμίσουν την πρωτεύουσα. 

Φυσικά, το πλούσιο πρόγραμμα του Δήμου Λευκωσίας-όπου θα βρεις όλες τις πληροφορίες- αποδεικνύει πως η πρωτεύουσα φέτος είναι στα καλύτερα της, ενώ για να μην ταλαιπωρηθείς όσο είσαι εκεί, θα μάθεις ποιους χώρους στάθμευσης χρειάζεται να αποφύγεις.

Διάβασε τον απόλυτο οδηγό ΕΔΩ

Loader