Πού γυρίστηκε το «Emily in Paris»; Αποκαλύπτουμε τις πραγματικές τοποθεσίες γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Πού γυρίστηκε το «Emily in Paris»; Αποκαλύπτουμε τις πραγματικές τοποθεσίες γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Ιδέες για το τι να δείτε στο Παρίσι αν βρεθείτε στην πόλη του φωτός

Μετά την απίστευτη επιτυχία των τριών πρώτων σεζόν της, η Emily στο Παρίσι επιστρέφει για τέταρτη έξοδο. Το πρώτο μισό της σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει από την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024 και ακολουθεί το δεύτερο μέρος την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Η ιστορία ενός ευδιάθετου στελέχους μάρκετινγκ στο Σικάγο που έρχεται για δουλειά σε ένα γαλλικό πρακτορείο, η Emily στο Παρίσι είχε πάντα τα διαπιστευτήρια, κυρίως στον Αμερικανό εκπομπών Darren Star, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει το Beverly Hills 90210 και το αθάνατο Sex and the City. Πλέον ξεπέρασε ακόμη και αυτούς, κάνοντας ένα αστέρι της Lily Collins και θυμίζοντας μας επίσης την απόλυτη ομορφιά και αίγλη της άλλης ηγετικής κυρίας, της πόλης του Παρισιού.

Πού γυρίστηκε η Emily in Paris, η 4η σεζόν;

Μετά τα δραματικά γεγονότα του γάμου του Γκάμπριελ και της Καμίλ, επιστρέφουμε στη γαλλική πρωτεύουσα. Η Camille είναι πληγωμένη, ο Alfie έχει επίγνωση του τι συμβαίνει, ο Gabriel περιμένει ένα παιδί με την ταλαιπωρημένη πρώην του και η πρωταγωνίστριά μας, Emily, είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ σχετικά με το πού βρίσκονται τα αληθινά συναισθήματά της. Η ομάδα του Agence Grateau συνεχίζει να περιηγείται στις ανατροπές του κόσμου των δημοσίων σχέσεων, με επικεφαλής την Sylvie.

Η τέταρτη σεζόν βλέπει μια σειρά από νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο καστ. Αυτά περιλαμβάνουν κατευθείαν τον Roman-in-Paris Marcello (Eugenio Franceschini) και τη Geneviève (Thalia Besson) – τη λαμπερή εικοσάχρονη κόρη του Laurent από μια προηγούμενη σχέση που γίνεται γρήγορα φίλη με την Emily.

Πολλές από τις δράσεις διαδραματίζονται στο 1ο διαμέρισμα της πόλης, όπου έχουν λάβει χώρα πολλές από τις σκηνές της προηγούμενης σειράς. Άλλες βασικές τοποθεσίες φαίνεται να περιλαμβάνουν το Pont Neuf (η παλαιότερη όρθια γέφυρα στον ποταμό Σηκουάνα) και το Roland-Garros (το Γαλλικό Open) στο 16ο διαμέρισμα.

Στην 4η σεζόν, η Emily στο Παρίσι επιστρέφει με το χαρακτηριστικό μείγμα μόδας, φιλίας και παριζιάνικης γοητείας, και μια νέα συναρπαστική ανατροπή. Αυτή τη σεζόν, οι περιπέτειες της Emily εκτείνονται πέρα ​​από την πόλη της αγάπης. Ο δημιουργός Darren Stars μοιράστηκε μέσω του Tudum του Netflix ότι η Emily θα εμφανιστεί σε ρωμαϊκές διακοπές. Η Emily in Paris Season 4 θα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό τοποθεσιών γυρισμάτων σε όλη τη Γαλλία και την Ιταλία, με τη Ρώμη και τα πολλά εμβληματικά της μνημεία στο βάθος. Οι πιο λεπτές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Ωστοσο, παρακολουθώντας τη σειρά μάς έδωσε έμπνευση για να σημειώσουμε τις περιοχές όπου η Emily επισκέπτεται, αφού όλα φαντάζουν ιδανικά να κάνει και να δει κανείς κατά τη διάρκεια των διακοπών του. 

Πάμε να δούμε συγκεκριμένα τις τοποθεσίες που επισκέφθηκε η πρωταγωνίστρια. 

Όπερα Palais Garnier

garnier

Παρακολουθήστε την όπερα στο Palais Garnier Opera House, όπως έκανε η Έμιλυ. Ένα αριστούργημα νεο-μπαρόκ αρχιτεκτονικής, αυτό το εμβληματικό ορόσημο πρέπει να επισκεφθεί κάθε λάτρης του Παρισιού. Απολαύστε παραστάσεις όπερας παγκόσμιας κλάσης ή απλώς θαυμάστε το εκπληκτικό εσωτερικό. Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 50 ευρώ έως 220 ευρώ.

 Le Musée des Arts Forains

musee des arts

Κάντε ένα βήμα πίσω στο χρόνο στο Le Musée des Arts Forains, ένα μοναδικό μουσείο που διαθέτει μια σπάνια συλλογή αντικειμένων εκθεσιακών χώρων. Αυτό το ιδιωτικό μουσείο έγινε η τοποθεσία των γυρισμάτων της Emily στο Παρίσι ως το σκηνικό του πάρτι Fourtier. Το μουσείο προσφέρει περιορισμένη πρόσβαση στο κοινό, με ξεναγήσεις διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των Χριστουγέννων.

Place de l'Estrapade

estrapade

Κατευθυνθείτε στο Chambre de Bonne της Emily στο Παρίσι και εξερευνήστε τη γραφική γοητεία του παρισινού διαμερίσματος που ζει στην Place de l'Estrapade. Σε μια γραφική πλατεία στο 5ο διαμέρισμα, η πολυκατοικία έχει θέα σε ένα σιντριβάνι, που παρουσιάζει παριζιάνικη αρχιτεκτονική με περίτεχνα μπαλκόνια και μεγάλα παράθυρα.

Terra Nera Restaurant

terra nera

Αφεθείτε στη νόστιμη ιταλική κουζίνα στο εστιατόριο Gabriel’s από την παράσταση, λίγα βήματα μακριά! Ονομάζεται «Les Deux Compères» στην παράσταση, το πραγματικό εστιατόριο Terra Nera. Απολαύστε ένα γεύμα στο ίδιο σκηνικό που ενέπνευσε τις γαστρονομικές περιπέτειες της Emily.

Place de Valois

valois

Μπείτε στον κόσμο του Savoir, του γαλλικού πρακτορείου μάρκετινγκ όπου η Emily συνεργάζεται με τη Sylvie, τον Luc και τον Julien! Το κτίριο στην πλατεία 6 Place de Valois είναι όπου βλέπουμε την Έμιλυ να φτάνει «νωρίς» για το γραφείο και να περιμένει τους συναδέλφους της να ξεκινήσουν τη μέρα. Αυτή η πλατεία βρίσκεται στο 1ο διαμέρισμα, κοντά στο Λούβρο, το Pont Neuf και τον ποταμό Σηκουάνα. Το γραφείο βρίσκεται δίπλα στην Galerie Patric Fourtin, μια γκαλερί τέχνης στην Place de Valois.

Pont Alexandre III

pont alexandre

Η υπέροχη γέφυρα Pont Alexandre III, που συνδέει τα Ηλύσια Πεδία με τον Πύργο του Άιφελ, έχει επίσης παρουσιαστεί στην Emily στο Παρίσι. Ξαναζήστε τη λαμπερή φωτογράφιση της Emily για τον Antoine Lambert σε αυτή την εμβληματική γέφυρα.

Jardin du Palais Royal

palais royal

Απολαύστε μια βόλτα στο μεγάλο Jardin du Palais Royal, το πανέμορφο τοπίο του Domaine National du Palais-Royal, που συχνά προβάλλεται ως χώρος γυρισμάτων στην Emily στο Παρίσι. Αναδημιουργήστε εμβληματικές σκηνές από την παράσταση, συμπεριλαμβανομένων των στιγμών φιλίας της Έμιλυ και της Μίντι στα διαλείμματα για μεσημεριανό γεύμα και τον πάγκο στον οποίο κάθονται, με το διάσημο απόφθεγμα του Ζαν Κοκτό να αναγράφεται σε αυτό: «Aujourd’hui, c’est demain et hier qui s’épousent».  

Café de Flore

cafe de flore

Βυθιστείτε στην ιστορία και τον πολιτισμό του Παρισιού στο εμβληματικό Café de Flore. Ένας από τους κολλητούς της Emily αφηγείται την όμορφη ιστορία του καφέ και πώς διαμόρφωσε το Saint-Germain-des-Prés. Πιείτε καφέ στο θρυλικό στέκι καλλιτεχνών και διανοουμένων και ακολουθήστε τα βήματα διάσημων θαμώνων όπως η Jane Fonda, ο Yves Saint-Laurent, ο Ernest Hemingway και ο Albert Camus.

Café de l’Homme

cafe de l'homme

Αφεθείτε στην παριζιάνικη κομψότητα σε αυτό το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στον Πύργο του Άιφελ στην πλατεία Trocadéro, που χαρακτηρίστηκε ως το σκηνικό ενός μεγαλειώδους πάρτι στο οποίο παρευρέθηκε η Έμιλι για τη δουλειά της!

Sacré-Cœur

sacre coeur

Βυθιστείτε στην πνευματική καρδιά της πόλης καθώς εξερευνάτε αυτό το εμβληματικό ορόσημο και θαυμάσετε την εκπληκτική αρχιτεκτονική του. Στο χώρο στεγάζεται το μεγαλύτερο μωσαϊκό στη Γαλλία. Απολαύστε την πανοραμική θέα του Παρισιού από την κορυφή αυτής της εκκλησίας, που εμφανίζεται επίσης στη σειρά.

Panthéon

pantheon

Η Έμιλυ χωρίζει με τον Αμερικανό φίλο της ακριβώς μπροστά στο Panthéon. Το αρχαίο κτίριο είναι άλλο ένα υποδειγματικό παράδειγμα γαλλικής αρχιτεκτονικής και ιστορίας και αποτελεί κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο στο Παρίσι.

Νεκροταφείο Père Lachaise

lachaise

Το νεκροταφείο Père Lachaise δεν είναι ένα συνηθισμένο νεκροταφείο. Οι ντόπιοι και οι τουρίστες λατρεύουν να επισκέπτονται τον τελευταίο τόπο ανάπαυσης των Γάλλων φωτιστών. Ο Luc πηγαίνει την Emily στο νεκροταφείο για ένα ιδιαίτερο γεύμα για πικνίκ στα γενέθλιά της. Υπάρχουν πάνω από 70.000 ταφικά οικόπεδα στο νεκροταφείο, μερικοί διάσημοι είναι οι Jim Morrison, Edith Piaf, Sarah Bernhardt, Molière, Oscar Wilde, Frédéric Chopin και Marcel Proust.

Πληροφορίες

Πηγή φωτογραφιών

Loader