Ελένη Ράντου: Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στην Κύπρο με την καθηλωτική της παράσταση!

Ελένη Ράντου: Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στην Κύπρο με την καθηλωτική της παράσταση!

Μια ιστορία για όλα μας τα τραύματα με την Ελένη Ράντου

Μετά από 300 sold out παραστάσεις και τα θεατρικά βραβεία που έχει κερδίσει τα δύο τελευταία χρόνια στην Αθήνα, η Νο1 παράσταση έρχεται ξανά στην Κύπρο μόνο για έξι παραστάσεις για όσους δεν πρόλαβαν να την δουν και για όσους θέλουν να ξανανιώσουν τη μαγεία της.

Η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζει και φέτος το θεατρικό γεγονός της χρονιάς: "Το Πάρτυ της Ζωής Μου". Μια ιστορία για όλα μας τα τραύματα με την Ελένη Ράντου.

Μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και «αμνησίας», ένα γλυκόπικρο «Πάρτυ ζωής» που ταράζει εδώ και δύο σεζόν τα νερά της θεατρικής Αθήνας. Το θέατρο ήταν καθημερινά κατάμεστο με ένα ενθουσιώδες κοινό που αποθέωνε την Ελένη Ράντου σε αυτό το ρεσιτάλ ερμηνείας.

Αντλώντας έμπνευση από το «Every Brilliant Thing» των Duncan Macmillan και Jonny Donahoe, η Ελένη Ράντου ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας. Αναζητώντας 5.000 λόγους που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις, η παράσταση είναι μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στη μετά-covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια άκρως αληθινή ιστορία. Η παράσταση ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, χαρακτηριζόμενη ως η «παράσταση της χρονιάς».

Η Ελένη Ράντου, στο ρόλο της ζωής της, γίνεται το επίκεντρο μιας βαθιά συναισθηματικής και επιδραστικής σκηνικής εμπειρίας, που συνυπογράφεται από μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών. Την Ελένη Ράντου συνοδεύουν ζωντανά επί σκηνής οι String Demons, Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη.

Στη σκηνοθεσία είναι ο ταλαντούχος Ανέστης Αζάς, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την άρτια και δουλεμένη παράσταση που έστησε, γεμάτη με έξυπνα ευρήματα.

 

Ελένη Ράντου – ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ… Μην το χάσετε!

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 20:30

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 20:30

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 19:00 (απογευματινή)

Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 20:30

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 20:30

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 20:30

Εισιτήρια: Από το ticketmaster.cy και τα ACS Courier

Τιμή εισιτηρίων:

Zone A: €30

Zone B: €25

Zone C: €20

 

Loader