Το γρανάζι μας εκπλήσσει σερβίροντας πλεον brunch και καφέ

Το γρανάζι μας εκπλήσσει σερβίροντας πλεον brunch και καφέ

Τι να κάνεις το σαββατοκύριακο

Ένα αγαπημένο στέκι της Λευκωσίας στους παλιούς Άγιους Ομολογητές που φημίζεται για τα μοναδικά ποτά του, την όμορφη ατμόσφαιρα και την κομψότητα, ξεκίνησε να σερβίρει brunch και καφέ τα Σαββατοκύριακα.

Το γρανάζι είναι ένα σύγχρονο liquor bar που στεγάζεται σε ένα παλιό σπίτι του 1900 στους Άγιους Ομολογητές. Ο χώρος είναι ξεχωριστός και διακοσμημένος με ένα ιδιαίτερο τρόπο που προσδίδει χαρακτηρα και κύρος ταυτόχρονα στο μαγαζί. Το γρανάζι είναι σε λειτουργία από το 2013 και εκ τοτε συνεχίζει να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του. Τα ποτά, ο χώρος, το σέρβις, η μουσική, συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο που το αναδεικνύουν πλέον σε ένα από τα καταξιωμένα μπαράκια της πρωτεύουσας. 

Το νέο εγχείρημα του μαγαζιού “Days at γρανάζι” προσφέρει ένα πλούσιο μενού από brunch επιλογές και speciality slow coffee, όπως επίσης και signature cocktails. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στην πρωτεύουσα, το γρανάζι προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που δε θα σας αφήσει απογοητευμένους.

Ανοιχτό από τις 10:30π.μ, Σάββατο και Κυριακή. 

Κρατήσεις: https://www.granazi.eu/book-now/ 

γραναζι

Φωτογραφίες

 

Loader