Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο

4+1 εορταστικά events για σας και τα παιδιά σας

Σιγά σιγά πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου. Ωστόσο, οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν τελειώνουν. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας και την οικογένειά σας, το τελευταίο σαββατοκύριακο του χρόνου.

Μαγικό Πάρκο - Δήμος Αγλαντζιάς

Σάββατο, 30/12

Το Μαγικό Πάρκο του Δήμου Αγλαντζιάς πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τα μέσα του Δεκέμβρη. Το σάββατο θα είναι η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα σας απογοητεύσει! 

Κυνήγι θησαυρού, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες διαδρομές, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους και στη συνέχεια το closing party από τον κλικ fm που ξεκινά στις 20:00, θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κυπερούντας 

Σαββατοκύριακο 30-31/12 

Το χριστουγεννιάτικο χωριό Κυπερούντας συνεχίζει τις εκδηλώσεις του και το τελευταίο σαββατοκύριακο του χρόνου. Το Σάββατο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την διαδικασία παρασκευής ζιβανίας και ζεστού κρασιού, και θα εξελίσσονται βιωματικά εργαστήρια για παιδιά, καθώς και εργαστήρια αγγειοπλαστικής και λινογραφίας. Θα γίνει προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας και φυσικά δε θα λείπουν οι χριστουγεννιάτικες νότες από το χώρο, αφού θα υπάρχει ένα πλούσιο μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Την Κυριακή η μέρα θα ξεκινήσει με χριστουγεννιάτικο κινηματογράφο και στη συνέχεια ο Άγιος Βασίλης θα μοιράζει δώρα στα παιδιά. Θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήρι για ανανέωση παλιών στολιδιών!

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Φικάρδου 

Σαββατοκύριακο 30-31/12 

Το Σάββατο και την Κυριακή στο Φικάρδου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία βιολιού, σαξόφωνου και πιάνου! Τα παιδιά θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, να ζωγραφίσουν τα προσωπάκια τους και να ακούσουν διαδραστικά παραμύθια. Θα υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και βιωματικά εργαστήρια διακόσμησης κολοκυθιών και ζωγραφικής.

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λευκάρων

Σαββατοκύριακο 30-31/12 

Στα Λεύκαρα, το Σάββατο θα υπάρχει διαθέσιμη για το κοινό η έκθεση ζωγραφικής “Ακουαρέλα” από τον Αντρέα Παρασκευά και η φωτογραφική έκθεση από το πανεπιστήμιο Uclan με τίτλο «Εξερευνώντας την Κύπρο: Πέρα από την Πόλη». Παράλληλα θα υπάρχουν καλλιτεχνικά και μουσικά προγράμματα και η βραδιά θα κλείσει με κρητικό γλέντι. Όπως το Σάββατο, έτσι και την Κυριακή θα υπάρχουν βιωματικά εργαστήρια για συμμετοχή και παρακολούθηση, για μικρούς και μεγάλους. 

 

Χριστουγεννιάτικες μουσικές εκδηλώσεις στις Πλάτρες 

Αν ψάχνετε μια εναλλακτική μουσική πρόταση, το Σάββατο στις όμορφες Πλάτρες θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο Ζωντανό Φλάουτο από το Classy Duo στις 15:00 και την παραμονή παραμονή Πρωτοχρονιάς θα δοθεί Ρεσιτάλ πιάνου δρόμου από την Danielle Economides στη 13:00.

 

Loader