Aυτό το υπέροχο ελληνικό νησί που είναι ο απόλυτος παράδεισος τον Σεπτέμβριο

Aυτό το υπέροχο ελληνικό νησί που είναι ο απόλυτος παράδεισος τον Σεπτέμβριο

Αυτό το όμορφο μικρό ελληνικό νησί θα μπορούσε να γίνει ο παράδεισος παράδεισος σας αν θέλετε μια μικρή απόδραση τον Σεπτέμβριο

Η Ελλάδα είναι πάντα μια δημοφιλής απόδραση διακοπών από τη Βρετανία - και ένα μικρό νησί έχει υπέροχο καιρό ακόμη και μετά το καλοκαίρι, με μέση θερμοκρασία Σεπτεμβρίου γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την βρετανική Express.

Αλλά αυτό για το οποίο φημίζεται πραγματικά το όμορφο νησί της Σκιάθου στο βορειοδυτικό Αιγαίο είναι ως φόντο της εξαιρετικά δημοφιλούς ταινίας Mamma Mia!

Διαθέτει 60 εκπληκτικές παραλίες με λαμπερά γαλάζια νερά καθώς και πευκοδάση. Υπάρχει επίσης μια έντονη νυχτερινή ζωή με μια σειρά από εστιατόρια για φαγητό, μπαρ και κλαμπ.

Λόγω της θέσης του διεθνούς αεροδρομίου του, οι λουόμενοι στις παραλίες του νησιού μπορούν επίσης να περιμένουν να δουν εμπορικά τζετ να πετούν λίγα μέτρα πάνω από τα κεφάλια τους.

Ο ελληνικός τουριστικός ιστότοπος Visit Greece εξηγεί περισσότερα για το νησί που αναφέρεται «ο επίγειος παράδεισος».

 «Η Σκιάθος, το πιο κοσμοπολίτικο νησί των Βορείων Σποράδων, είναι πραγματικά ένας επίγειος παράδεισος, με καταπράσινα πευκοδάση και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Το νησί είναι γραφικό, παρθένο και ευλογημένο με περισσότερες από 60 υπέροχες παραλίες. 

Η πιο γνωστή είναι οι Κουκουναριές, που θεωρείται η τρίτη πιο όμορφη παραλία της Μεσογείου. Όταν προσθέτεις και την έντονη νυχτερινή του ζωή, είναι φυσικό το νησί να προσελκύει χιλιάδες νέους επισκέπτες κάθε χρόνο. Είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα ταξιδιωτικά blog, καθώς ένας χαρούμενος επισκέπτης αποκαλεί το νησί «καρτ ποστάλ».

Η Lynsey από το ταξιδιωτικό blog lynseysnotebook.co.uk είπε: «Για την πρώτη μου επίσκεψη στην Ελλάδα, η Σκιάθος δεν θα μπορούσε να ήταν πιο τέλεια. Μου πήρε πολλά χρόνια για να αποφασίσω πού ήθελα να ταξιδέψω στην Ελλάδα – η Ρόδος και η Ζάκυνθος φαινόταν όμορφες– αλλά η Σκιάθος έχει μια αυθεντική γοητεία στην οποία δεν μπορούσα να αντισταθώ», σημειώνει.  «Ενώ το Mamma Mia σίγουρα έβαλε τη Σκιάθο στον χάρτη, το νησί εξακολουθεί να διατηρεί την αυθεντικότητα και την απλότητά του», πρόσθεσε.

 

Photo by Nick Karvounis on Unsplash

Loader