Κρυμμένος θησαυρός στην Ευρύχου: Μια συναρπαστική περιπέτεια ανακάλυψης και μυστηρίου

Κρυμμένος θησαυρός στην Ευρύχου: Μια συναρπαστική περιπέτεια ανακάλυψης και μυστηρίου

Μια μοναδική εμπειρία συνεργασίας και ανακάλυψης σας περιμένει! Λύστε γρίφους, εξερευνήστε κρυφά μονοπάτια και αποκαλύψτε τα μυστικά της Ευρύχου

Το Κέντρο Νεότητας Ευρύχου, σε συνεργασία με την ομάδα των Brain Busters, διοργανώνει ένα πρωτότυπο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, το οποίο υπόσχεται να σας καθηλώσει και να ενισχύσει το ομαδικό σας πνεύμα.

Η πρόκληση αυτή είναι ιδανική για οικογένειες, παρέες φίλων αλλά και εταιρικές ομάδες που αναζητούν μια ευκαιρία να ζήσουν μια περιπέτεια γεμάτη δράση, μυστήριο και συνεργασία!

Τι να περιμένετε:

Στη διάρκεια του παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να λύσουν γρίφους, να αποκωδικοποιήσουν στοιχεία και να ακολουθήσουν μυστικές διαδρομές που οδηγούν σε ένα κρυμμένο θησαυρό. Η υπόθεση που θα προσπαθήσετε να διαλευκάνετε είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό που παρέμενε άλυτο για χρόνια στα συρτάρια της ιστορίας της Ευρύχου. Με κάθε λύση, θα έρχεστε πιο κοντά στο να αποκαλύψετε το επόμενο στοιχείο, μέχρι να φτάσετε στον πολυπόθητο θησαυρό.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Άνετα αθλητικά παπούτσια: Η μετακίνηση θα γίνει μόνο με τα πόδια, καθώς θα πρέπει να εξερευνήσετε διάφορες τοποθεσίες του χωριού.
  • Κινητό τηλέφωνο με σύνδεση στο διαδίκτυο: Το κινητό σας θα είναι ο οδηγός σας καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
  • Η εφαρμογή Actionbound: Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Actionbound, η οποία θα σας καθοδηγήσει με τις οδηγίες και τους γρίφους μέσω της σάρωσης QR codes που θα βρείτε στα σημεία του παιχνιδιού.

Οδηγίες Συμμετοχής:

Κατά την έναρξη του παιχνιδιού, θα παραλάβετε έναν φάκελο με όλα τα βασικά στοιχεία της αποστολής σας. Μέσα από την εφαρμογή Actionbound, θα σαρώσετε ένα ειδικό QR code που θα σας δώσει πρόσβαση στις οδηγίες και τους γρίφους. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζετε καλά την περιοχή, με προσεκτική ανάγνωση των οδηγιών και την παρατηρητικότητα, η ομάδα σας θα μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τη λύση. Η συνεργασία, η επικοινωνία και η στρατηγική σκέψη είναι τα κλειδιά για την επιτυχία!

Στόχοι και Έπαθλα:

Η ομάδα σας θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει χρηματικά έπαθλα, καθώς οι τρεις καλύτερες ομάδες θα διακριθούν. Τα έπαθλα για τις νικητήριες ομάδες είναι τα εξής:

  • 1η θέση: 300€
  • 2η θέση: 150€
  • 3η θέση: 80€

Ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να φτάσετε στα έπαθλα, η εμπειρία και οι στιγμές που θα ζήσετε μαζί με την ομάδα σας θα είναι ανεκτίμητες!

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου
  • Ώρα Έναρξης: 15:00
  • Τοποθεσία: Γυμνάσιο Σολέας, Ευρύχου
  • Κόστος Συμμετοχής: 6€ ανά άτομο (Παιδιά κάτω των 10 ετών συμμετέχουν δωρεάν)
  • Διάρκεια Παιχνιδιού: 2-3 ώρες

Είστε έτοιμοι να μπείτε στην περιπέτεια και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στους γρίφους της Ευρύχου; Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική εμπειρία που συνδυάζει ψυχαγωγία, μυστηριώδης προκλήσεις και πολύτιμα έπαθλα!

Δηλώστε Συμμετοχή:

Για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Συμμετοχή στο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού

Loader