Αυτό είναι το νέο αναβαθμισμένο Μεσογειακό Μενού στο Henry’s

Αυτό είναι το νέο αναβαθμισμένο Μεσογειακό Μενού στο Henry’s

Γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν σε άλλη διάσταση

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την έναρξη του νέου μας μενού, εμπνευσμένου από τη Μεσογειακή κουζίνα, στο Henry’s!

Η επιλογή του μενού αναδεικνύει τους ζωντανούς γευστικούς συνδυασμούς της Μεσογείου, με μια ποικιλία από εντυπωσιακά starters, κυρίως πιάτα και επιδόρπια, εμβολιασμένα απο γευστικους συνδυασμούς και αρωματικά βότανα. Κάθε πιάτο είναι προσεκτικά φτιαγμένο με τα πιο εκλεκτά υλικά, προσφέροντας μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, είτε πρόκειται για μεσημεριανό είτε για δείπνο, τωρα και στην καρδιά της Λευκωσίας, στην οδό Μακαρίου.

Μια γεύση από τη Μεσόγειο σας περιμένει

Ξεκινήστε το γεύμα σας με τις μοναδικές μας αλοιφές, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών αλοιφών Τυροκαυτερής και Ταραμά, οι οποίες προσφέρουν έντονες γεύσεις και δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για την περίσταση, είτε για μεσημεριανό είτε για δείπνο. Οι σαλάτες μας, όπως η πλούσια Αθηναϊκή Σαλάτα και η κλασική Ελληνική Σαλάτα, προσφέρουν μια δροσερή αρχή στο γαστρονομικό σας ταξίδι. Για αρχή, απολαύστε Τραγανό Τηγανητό Καλαμάρι ή Τρυφερό Ψητό Χταπόδι, και τα δύο καρυκευμένα στην εντέλεια για να ικανοποιήσουν τους γευστικούς σας κάλυκες.

Καθώς εξερευνάτε τα κυρίως πιάτα μας, απολαύστε το τρυφερό ‘Baby Chicken’, τις γεμάτες γεύση ‘Iberico PorkChops’, ή τα άριστα προετοιμασμένα θαλασσινά, όπως το ‘Grouper Fricasse’. Οι λάτρεις του comfort food μπορούν να απολαύσουν το κρεμώδες ‘Ριζότο Μανιταριών’ και μια μεσογειακή παραλλαγή του Κριθαρότου με Γαρίδες, με κάθε πιάτο να ξεχειλίζει από γεύση και δημιουργικότητα.

Ολοκληρώστε το γεύμα σας με μια γλυκιά νότα, απολαμβάνοντας την μοναδική μας ‘Ελληνική Μηλόπιτα’, το σπιτικό μας ‘Gelato’, ή το αποδομημένο μπακλαβά, που σερβίρεται στο τραπέζι σας αποκλειστικά.

food henrys

Λόγια από τον Head Executive Chef Ιωάννη Γιακουμίδη

Για να σας δώσουμε μια γεύση από την έμπνευση πίσω από το νέο μας μενού, μιλήσαμε με τον Head Executive Chef μας, Ιωάννη Γιακουμίδη.

Τι σας ενέπνευσε για το νέο Μεσογειακό μενού; 

Chef Ιωάννης: «Το νέο μας μενού είναι ένας εορτασμός της πλούσιας γαστρονομικής κληρονομιάς της Μεσογείου. Ήθελα να ενσωματώσω φρέσκα, εποχιακά υλικά που όχι μόνο αναδεικνύουν τις ζωντανές γεύσεις της περιοχής, αλλά και αφηγούνται μια ιστορία σύνδεσης και παράδοσης».

Τι ελπίζετε να αποκομίσουν οι πελάτες από αυτή την εμπειρία; 

Chef Ιωάννης: «Θέλω οι επισκέπτες μας να νιώθουν ότι μεταφέρονται στη Μεσόγειο με κάθε μπουκιά. Το φαγητό είναι για μένα μια πράξη σύνδεσης, και ελπίζω τα πιάτα μας να δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις με φίλους και οικογένεια».

Η εμπειρία Henry's

Στο Henry’s, πιστεύουμε ότι το γεύμα είναι κάτι παραπάνω από απλώς ένα φαγητό — είναι μια εμπειρία. Η ανοιχτή μας κουζίνα σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε από κοντά την καλλιτεχνική δημιουργία των πιάτων μας, ενώ η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα το καθιστά το ιδανικό μέρος για να μαζευτείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε καθίσετε στην ζωντανή τραπεζαρία μας, είτε στην όμορφη εξωτερική βεράντα, θα απολαύσετε έναν μοναδικό συνδυασμό ατμόσφαιρας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης. Κάθε επίσκεψη στο Henry’s προσφέρει όχι μόνο νόστιμο φαγητό αλλά και την ευκαιρία να δημιουργήσετε αναμνήσεις, περιτριγυρισμένοι από την ενέργεια και τη ζωντάνια της Μεσογείου.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αυτές τις νέες γεύσεις και να βυθιστείτε στην αυθεντική Μεσογειακή εμπειρία που μόνο το Henry’s μπορεί να προσφέρει.

Ανυπομονούμε να ζήσετε το καινούριο μας μενού! Επικοινωνήστε μέσω Whatsapp, καλέστε το 22870000 ή κάντε κράτηση online στο EatApp παρακάτω: Κάντε κράτηση σήμερα.

henrys

Loader