Βρήκαμε πού προσφέρουν καθημερινά ολόφρεσκα αρτοπαρασκευάσματα, πεντανόστιμα γλυκά και φαγητά

Βρήκαμε πού προσφέρουν καθημερινά ολόφρεσκα αρτοπαρασκευάσματα, πεντανόστιμα γλυκά και φαγητά

Με παράδοση πάνω από 20 χρόνια

Ο θεσμός των Σίφουνας Bakeries είναι ευρέως αγαπητός στο κυπριακό κοινό. Ανοικτοί από το 1995 με χειροποίητα ψωμιά, οι φούρνοι διαθέτουν τακτικούς επισκέπτες. Μέσα από τα προϊόντα που φτιάχνουν και προσφέρουν, μπορεί να γευτεί κανείς το μεράκι και την αγάπη που έχουν ως μυστικά συστατικά. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες και οι παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούν, τελειοποιούν το αποτέλεσμα!

Στους Σίφουνας Bakeries θα βρείτε ολόφρεσκα αρτοπαρασκευάσματα, αφού ετοιμάζονται καθημερινά, τρεις φορές τη μέρα. Ανάμεσα στα αρτοπαρασκευάσματα, θα γευτείτε αφράτα, μυρωδάτα ζεστά κουλούρια, που στην πρώτη μπουκιά θα σας “εθίσουν” και θα σας κάνουν να επιστρέφετε στο χώρο ξανά και ξανά. 

κουλουρι

Διαθέσιμα υπάρχουν επίσης πεντανόστιμα γλυκά και τούρτες, από παραδοσιακά κυπριακά, όπως σιροπιαστά και μαχαλεπί, μέχρι κοκ, τάρτες, παγωτίνια και πολλά άλλα. 

σιροπιαστα

Ψήνονται καθημερινά φρέσκα αλμυρά και καφές που συστήνονται ανεπιφύλακτα για πρωινό, ενώ η ψησταριά του μεσημεριού με τα φαγητά θα σας κάνει να αισθανθείτε μεμιάς ότι βρίσκεστε σε σπιτικό οικογενειακό τραπέζι! 

μεσημεριανο

Οι  Σίφουνας Bakeries έχουν τρία υποκοαταστήματα:

Πέρα Χωριό Νήσου - Δάλι

3Β, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Πέρα Χωρίου Νήσου, 2572

Τηλέφωνο: 22 526308

Γέρι

Γερίου 19, Γέρι 2200

Τηλέφωνο: 22 488576

Τσέρι

Στροβόλου 46, Τσέρι, 2480

Τηλέφωνο: 22 382447

Ωράριο καταστημάτων

Πέρα Χωρίο Νήσου – Δάλι:

Ανοιχτό 24 ώρες

Γέρι & Τσέρι:

06:00 π.μ. – 22:00 μ.μ. 

Loader