Cor Gastronomy: O chef Chris Theofanous δημιουργεί “γευστικές οπτασίες”

Cor Gastronomy: O chef Chris Theofanous δημιουργεί “γευστικές οπτασίες”

Ετοιμαστείτε για ένα γαστρονομικό ταξίδι και ζήστε την τέχνη του εκλεκτού φαγητού

Η εμπειρία των γευμάτων στο Cor Gastronomy είναι μια γιορτή γαστρονομικής υπεροχής, με εποχιακά υλικά και προϊόντα από όλο τον κόσμο, κατασκευασμένα σε εκλεκτά πιάτα.

Η εκλεπτυσμένη αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα, που συμπληρώνεται από μια προσεκτικά επιμελημένη λίστα κρασιών, εξασφαλίζει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. 

Μετά από χρόνια εξέλιξης των δεξιοτήτων του και κέρδους διακρίσεων σε αναγνωρισμένα καταστήματα, ο διάσημος Κύπριος σεφ Κρις Θεοφάνους οραματίστηκε ένα μέρος όπου θα μπορούσε να επαναπροσδιοριστεί το casual εξαιρετικό φαγητό. Για να ζωντανέψει αυτό το όραμα, συνεργάστηκε με τον Γιώργο και τον Χρήστο Χειμωνίδη, τους ιδρυτές του βραβευμένου εστιατορίου Salt & Fire. Μαζί, συνδύασαν την τεχνογνωσία και το πάθος τους για να δημιουργήσουν μια γαστρονομική εμπειρία που ξεπερνά την παραδοσιακή κουζίνα.

chris

Φωλιασμένο στη ζωντανή περιοχή Amathus της Λεμεσού, το Cor Gastronomy γεννήθηκε από την επιθυμία να δημιουργήσει έναν χώρο που συνδυάζει την κομψότητα με μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Η δέσμευσή τους για την τελειότητα αντικατοπτρίζεται σε κάθε πιάτο που ετοιμάζεται, χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που προέρχονται από όλο τον κόσμο, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα μενού που εξελίσσεται ανάλογα με τις εποχές.

Από την αρχή, η αποστολή της ομάδας υπήρξε να προσφέρει περισσότερα από ένα γεύμα – στόχος αποτελεί η προσφορά μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία. Εκτός από τις γαστρονομικές δημιουργίες, η ομάδα του Cor Gastronomy δηλώνει περήφανη για την προσεκτικά επιμελημένη λίστα των κρασιών της, η οποία περιλαμβάνει ετικέτες από όλο τον κόσμο, καθώς και επιλογές από τοπικές αυτόχθονες ποικιλίες. Κάθε μπουκάλι επιλέγεται για να συμπληρώσει το μενού και να βελτιώσει τις γεύσεις της γευστικής σας εμπειρίας.

cor

Το εκλεπτυσμένο αλλά φιλόξενο εσωτερικό του εστιατορίου έχει σχεδιαστεί για να κάνει κάθε επισκέπτη να αισθάνεται ξεχωριστός, είτε βρίσκεστε στο χώρο για ένα χαλαρό δείπνο είτε για μια εορταστική βραδιά. Στο Cor Gastronomy, ασπάζονται την ιδέα ότι το υπέροχο φαγητό και ποτό φέρνουν κοντά τους ανθρώπους. Το εξυπηρετικό προσωπικό είναι αφοσιωμένο στο να διασφαλίσει ότι κάθε λεπτομέρεια της επίσκεψής σας είναι τέλεια, κάνοντας τον χρόνο σας που θα περάσετε εκεί, αξέχαστο. Αν το επισκεφθείτε θα βιώσετε γαστρονομικό ταξίδι και θα  ανακαλύψετε γιατί το Cor Gastronomy είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εστιατόριο.

corΠηγή φωτογραφιών

Loader