Εδώ θα πιείτε τα καλύτερα afterwork drinks στο νησί

Εδώ θα πιείτε τα καλύτερα afterwork drinks στο νησί

Η απόλυτη χαλάρωση μετά τη δουλειά

Όλοι βλέπουμε την ώρα στο ρολόι όσο ζυγώνει η ώρα να σχολάσουμε. Πάρτε τους αγαπημένους σας συναδέλφους μόλις σημάνει η “ώρα” της λύτρωσης και βιώστε την εμπειρία των “afterwork drinks” για να χαλαρώσετε και να ξεσκάσετε, απολαμβάνοντας ένα refreshing κοκτέιλ ή ένα έντονο σε γεύση single malt ουίσκι.

Souvenir Bar, Λευκωσία

σουβενιρ

To Souvenir Bar είναι ένας ιδιαίτερος χώρος με μοναδικό χαρακτήρα, ο οποίος στεγάζεται στη λεωφόρο Μακαρίου, στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με προσεγμένα house και κλασικά κοκτέιλ, ποτά G&T, μια λίστα με premium οινοπνευματώδη ποτά, όπως και μια μικρή λίστα κρασιού και craft μπύρας, από όλο τον κόσμο. Στο ίδιο “concept” ευθυγραμμίζεται η μουσική και η διακόσμηση του χώρου, αφού είναι γεμάτος “σουβενίρ” από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Τριτη - Πεμπτη | 17:30 - 00:30, Σαββατο | 10:00 - 01:00, Κυριακη | 10:00 - 22:00

Μακαρίου 43, 1075

Silver Star, Λευκωσία

σιλβερσταρ

Από τα γνωστότερα -πλέον- wine bars της πρωτεύουσας το Silver Star είναι πολυσύχναστο με funky διαθεση. Αποτελεί ένα σταθερό πλέον στέκι για ποτό μετά την δουλειά, προσφέροντας χαλαρή ατμόσφαιρα, καλό κρασί ή κοκτέιλ και art deco αισθητική. Τα προσεγμένα ποτά και το ωραίο κρασί είναι μερικά από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Όσον αφορά τη μουσική, την αναλαμβάνουν DJs που ξέρουν! 

Κυριακή - Πέμπτη 17.30-00:30, Παρασκευή - Σάββατο: 17.30-01:30

Σοφούλη 44,Κέντρο Λευκωσίας

Γρανάζι, Λευκωσία

granazi

Το γρανάζι είναι ένα σύγχρονο liquor bar που στεγάζεται σε ένα παλιό σπίτι του 1900 στους Άγιους Ομολογητές. Ο χώρος είναι ξεχωριστός και διακοσμημένος με ένα ιδιαίτερο τρόπο που προσδίδει χαρακτηρα και κύρος ταυτόχρονα στο μαγαζί. Η αυλή του είναι ιδανική για τα afterwork drinks σας, ενώ τα signature κοκτέιλ που θα δοκιμάζετε προσφέρουν γεύσεις που θα αποτυπωθούν στους γευστικούς σας κάλυκες.  Η μουσική και τα vibes του χώρου θα σας μαγνητσουν και θα επιστρέψετε πολύ πιο σύντομα στην αυλή του παλιού αρχοντικού από όσο νομίζετε 

Τρίτη - Πέμπτη: 17:30 - 12:30, Παρασκευή: 17:30 - 1:30, Σάββατο: 10:30 - 1:30, Κυριακή: 10:30 - 12:30 

Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών 14, 1080 

Madame Bar, Λεμεσός 

madame bar

Στα τραπεζάκια της πλατείας Ηρώων του “Μαντάμ” θα βρείτε την απόλυτη χαλάρωση μετά τη δουλειά. Με μια καλή παρέα και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση έχετε τον καλύτερο συνδυασμό για να κλείσει με ένα όμορφο τρόπο η μέρα σας. Στο χαρακτηριστικό μπαρ του “Μαντάμ” θα βρείτε βότκα, τζιν, ρούμι, κρασί σε μπουκάλι αλλά και σε ποτήρι, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από άλλα αλκοολούχα ποτά. Δοκιμάστε κάποιο από τα signature cocktails με φρέσκα ή και εξωτικά φρούτα, και με τα διάφορα σιρόπια που φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σας από το ταλαντούχο προσωπικό! 

Κυριακή - Πέμπτη: 5:30 μ.μ. - 1:00 π.μ., Παρασκευή - Σάββατο: 5:30 μ.μ. - 2:00 π.μ.

Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός.

Baxter Bar, Λεμεσός 

baxterbar

To Baxter Bar εκτός από μια γραφική αυλή και μοναδικά κοκτέιλ, προσφέρει ένα ξεχωριστό concept: Είναι τοποθετημένο ανάμεσα στα γνωστά ιταλικά έπιπλα Baxter, αποπνέοντας μια εντελώς πρωτόγνωρη αύρα στην κυπριακή σκηνή των bars. Στην αυλή θα πετύχετε αρκετά τακτικά, ζωντανή τζαζ μουσική που θα σας κάνει να διακόψετε τη συζήτησή σας, αφού θα ακούσετε μελωδίες και ρυθμούς από τους πιο έμπειρους τζαζίστες του νησιού. 

Τετάρτη - Κυριακή | 18:00 - 2:00

Ελλήνων 3, 3042, Λεμεσός 

Rum & Jam, Πάφος 

rum and jam

Τo Rum & Jam βρισκεται στην παλιά πόλη της Πάφου και στεγάζεται στον πεζόδρομο! Η περατσάδα μαζι με τα απίθανα κοκτέιλ δημιουργούν ένα chill vibe που θα λατρέψετε. Αν νιώσετε μια λιγούρα, οι πίτσες που ετοιμάζονται στο χώρα θα σας εκπλήξουν! 

Καθημερινά: 10:00 π.μ. - 02:00 

Αγοράς 6, 8010, Πάφος

Old Market st, Λάρνακα 

old market

Το Old Market st αποτελεί μια σταθερή αξία στη Λαϊκή Γειτονιά. Το μπαρ ετοιμάζει γευστικά κοκτέιλ, κλασικά και signature, ενώ στο μενού θα βρείτε πολλές επιλογές από spirits, αρκετές μπίρες, sangria και μια ενδιαφέρουσα wine list με ελληνικές κυρίως ετικέτες. Συχνά οργανώνονται θεματικές βραδιές 

Δευτέρα -Πέμπτη 19.00-01.00, Παρασκευή - Κυριακή  19.00-02.00

Κλεάνθη Καλογερά 51, Λάρνακα

Πηγή φωτογραφιών

Loader