Έρχεται το δεύτερο Smoothie Factory στη Λάρνακα

Έρχεται το δεύτερο Smoothie Factory στη Λάρνακα

Μια υγιεινή πρόταση στην καρδιά της πόλης, μέσα στο Mercure City Hotel

Το Smoothie Factory, το αγαπημένο στέκι των λάτρεις της υγιεινής διατροφής, επεκτείνεται και φέρνει την δροσερή του φιλοσοφία στη Λάρνακα.

Το νέο κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του εντός του Mercure City Hotel, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν φρέσκους χυμούς και δροσιστικά smoothies, όπως μόνο το Smoothie Factory ξέρει να προσφέρει.

Με την επιτυχία του πρώτου καταστήματος στη Λευκωσία, το οποίο έφερε την επανάσταση στον χώρο των υγιεινών σνακ, οι προσδοκίες είναι υψηλές και για τη νέα αυτή τοποθεσία. Το μενού θα διατηρήσει την ίδια φιλοσοφία, με πολυβιταμινούχους χυμούς, superfood bowls, ελαφριά σνακ και brunch επιλογές, όλα δημιουργημένα από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου.

Οι εργασίες στο νέο κατάστημα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, και σύμφωνα με πληροφορίες, το κατάστημα θα είναι έτοιμο πριν το τέλος του 2024. Το νέο Smoothie Factory στη Λάρνακα αναμένεται να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τη γεύση με την υγεία, σε έναν χώρο που υπόσχεται να αναδείξει την εμπειρία της υγιεινής διατροφής στο επόμενο επίπεδο.

Loader